Форум: НЛО -> За извънземното нашествие

© 2005-2007 www.fenomenibg.com
http://www.fenomenibg.com

URL за тази дискусия
http://www.fenomenibg.com/modules/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=32&forumid=3


© Посетител :

2007/8/23 11:04
 ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК !

На всички беше ясно, че по време на студената война космическите изследвания се извършваха под егидата на военнопромишлените комплекси. Информацията в тази област- и от съветска, и от американска страна носеше грифа „Строго секретно”.

Едва след глобалните промени няколко находчиви и смели парапсихолози съумяха да се доберат до сведения, ревниво пазени от секретните служби на двете суперсили. Ето какво говорят фактите…

За близо три десетилетия космически изследвания възможно най- голямата загадка е открита на планетата Марс. Няколко орбитални станции са се натъквали на една мистериозна област, наречена по- късно Сидония. Именно там са открити доказателства за извънземен живот. Направени са всъщност само няколко снимки и то още през далечната 1976 година. Въз основа на тези фотографии била изградена теорията за „марсианските паметници”, тутакси потулена от НАСА.

Снимките изобразяват странни струпвания на скали и планини. През 1979 година компютърните специалисти Винсент ди Пиетро и Грегъри Молинар ги увеличили с помощта на цифрова обработка. Тези увеличения потвърдили предположението, че онова, което се вижда на снимките си е съвсем истинско и за никаква оптическа измама не може да става и дума. Две от тях показват пирамида и нещо далеч по шокиращо: човешко лице с нос, очи и уста! Разкриват се смайващи подробности- ясно са очертани зениците на очите, което увеличава провдоподобността на хипотезата за едно изкуствено, а не природно образувание.

Най- удивителната част в цялата работа се оказала триизмерната компютърна симулация на тази област от повърхността. Тя възпроизвела неподлежащ на съмнение образ: виждала се отчетливо леко ерозирала пирамида, а в непосредствена близост и едно огромно човешко лице. То било издълбано в скалата, а погледът му бил насочен право към планетата Земя!... Приликата с египетските пирамиди и Сфинкса, които сами по себе си и до днес представляват една голяма загадка, е направо поразителна!

Но защо е било необходимо НЯКОЙ да създава обект с човешко лице н Марс?! Възможното обяснение засега е следното: проф. Воробец Сперанский смята, че паметникът е поставен там с определена цел от извънземна цивилизация, която много отдавна е прекосила нашата Слънчева система. Сблъсквайки се с първобитните хора на Земята, тя е създала този паметник по наше подобие, така че след време, когато „главите ни уврат”, веднага да го разпознаем. Бихме го видели, разбира се, едва тогава, когато технологиите на Земята се развият до такава степен, че да ни позволят полети до Марс.

Тази забележителна находка като че ли най- ясно ни подсказва, че ние, хората, не сме сами във Вселената…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

© BleeDinG_StAr :

2008/4/2 14:14
 Чак пък нашествие... :-P

© alucard :

2008/4/2 21:25
 За какво наществие става въпрос? А и не вярвайте много на обежденията на някой или статийте им! За лицето в Сидония съм чувал но не ми вдъхва доверие че толкова бързо се радуха историята, че и в статията муслагат зеници виждъл съм снимката няма зеници но както и да е.

© koltar :

2008/10/30 0:53
 Има хора, които са работели в зона51 и те твърдят , че военните там работели съвместно с извънземни. И както се досещате, тези свидетели са или преследвани или заплашвани или претърпяват най-различни нещастни случаи!!!®

[ Редактиран от koltar 04.11.2008 - 10:41 ]

© scyLLa :

2008/11/3 23:47
 Досега в историята на човечеството никои не е виждал как живо извънземно слиза от "летяща чиния" единствено до колкото бях чел са правили аутопсия на извънземно незнам колко е вярно,но аз лично вярвам че съществуват дори съм бил свидетел (1 път) на такива работи.Една вечер както си бях с приятели на вън някои каза: "това какво е в небето?" и всички погледнаха и беше точно като самолет,но беше много ярко и ряско сменяше посоката си на движене и изведнъж изчезна дори имам видео но за съжаление качеството е много гадно почити не се вижда.Незнам дали ще ми повярвате но аз си знам че съм го видял и просто в този момент се стъписах дори като снимах ми трепереше ръката.На следващия ден всички с биноклите и яко гледахме към небето с надеждата да видим пак, но за съжаление не видяхме нищо..... :-(

© Посетител :

2008/11/10 20:21
 Изключително много хипотези,догадки са изречени за снимката с "Лицето" на Марс,направена от орбиталната станция - Viking-1

В крайна сметка цялата истината се вижда на СНИМКА направени от Mars Express
Въпреки това,малко ми е трудно да приема,че всичко в областа "Сидония", е плод на природни явления.
Вече има и доказателства от марсохода Опортюнити и за наличие на вода,но тя явно не е била подходяща за живот и преди 4 милиарда години.Дали на Марс,някога е имало живот близък до нашия?Дали някога ще бъде "заселен"? Според други хипотези,Марс е бил използван за база на извън земна цивилизация...може би "истината" е някъде там.

Още нещо любопитно заснето от Марсо-хода Spirit.Така наречения ЧЕРЕП на Марс
Източник

© Посетител :

2008/12/26 6:13
 Има вече хиляди доказателства за това, че извънземните са между нас. Някои все още мислят, че това са зомбита, но не е така. Хората със странно необичайно поведение са си чиста проба извънземни.

© Посетител :

2009/1/31 20:32
 Според мен извънземни има, НО. Близо до нас може би само микроорганизми. Космоса е толкова е голям но да се засекат и да се срещнат по едно и също време 2 раси е малко трудно. Първо докато възникне живот, да придобие интелект и да остане цял. Абе все пак както Каръл Сейгън е казал в "Контакт" - "Не знам дали друг живот в космоса, ни ако няма то това би било голяма загуба на простраство"

© krsnika :

2009/2/16 23:03
 ИЗВЪНЗЕМНИ наистина са били дори на земята преди хиляди год . Дошли са заради рудите на земята.Поробили са тогажахното примитивно население.Дори частично са се смесили с част от месното население.Защо мислите китайците са 1 милиард и нещо защото са били тук първи

© skull9311 :

2009/2/23 19:43
 Awe kak taka ZONA 51 o6te ne e izsledvana ot prezidenta kato se saob6tava i za samite plutoinievi la4a-ORjiq koito voennite ot zona 51 darjat v taina!! az imam blizak rabotil vav zona 51 -kakvo mi e razkazval 6te vi nastrahnat kosite !!

© mlimma :

2009/5/30 17:00
 Убедена съм, че 'извънземни' съшествуват и че те ни наблюдават по някаква причина! Само,че не съм сигурна точно защо го правят! Единствено мога да се надявам да не сме някой извратен експеримент на тези същества. :-D :-D :-D

© krsnika :

2009/6/12 10:13
 razkaji de

© creaper :

2009/7/16 2:35
 Според мене в трябва да си доста тесногръд човек за да си мислиш че сме сами в необятната вселена.Извънземни има и работят заедно с американците,ако не вярвате се замислете защо и как напредна технологията в последно време......А относно лицето на Марс наскоро му правиха снима с висока резолюция и 3d модел и се оказа само няква планина-за това не съм сигурен ама за 3-те пирамиди на Марс напълно съвпадащи с 3 звезди в някво съзвездие беше-това го знам,даже и НАСА му показаха снимка и не могат да обяснят според мене много добре си знаят ама всико се потулва много яко.

© KARMA :

2009/11/14 20:43
 skull9311 iskame i nie da razberem?Razkaji ni i na nas..

© sinios :

2010/8/27 9:12
 Tova za pametnik na Mars sa palni gluposti. Predi vreme mi popadna podhodiashta snimka na zemnata povarhnost , na koiato az nabroih okolo 120 razlichni po golemina figuri. Niakoi sa personaji ot drevnograckata mitologiia , no ima i figuri , koito ne sa svarzani s mitologiite. Nai - goliama e figurata na Persei. I e ochevidno che tezi figuri ne sa s izkustven proizhod. :-o

© nada98 :

2010/11/26 19:56
 Здравейте!Аз съм нова и не знам дали мнението ще бъде изтрито но да почвам:
Миналато година(2009) си бях купила три книжки.Двете от тях бяха за Розуел,а др-за извънземните;третата-за Царичинската мумия.Прочетох тази за извънземните и ми се стори,че 98% от казаното е истина(книжката беше с бг. разкази на очевидци).След като прочетох тази за Розуел ми се стори,че е лъжа-макар,че онези "мъже в черно" са предупредили хората да не говорят,хората са си отворили устите.Това означава,че може 50,3% да е лъжа,но незнам...А тази за мумията от Царичина,беше толкова интересна,че дори имах представа,че съм там.
И главно от моето мнение следва-Сякаш бг. историите са наистина станали,а другите-хората са си развихрили фантазията.
Но да се върна на темата-аз вярвам,че има извънземни.Би било малко странно да се сами в тази огромна Вселена...

© 2005-2007 www.fenomenibg.com
http://www.fenomenibg.com

URL за тази дискусия
http://www.fenomenibg.com/modules/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=32&forumid=3