Досега в историята на човечеството никои не е виждал как живо извънземно слиза от "летяща чиния" единствено до колкото бях чел са правили аутопсия на извънземно незнам колко е вярно,но аз лично вярвам че съществуват дори съм бил свидетел (1 път) на такива работи.Една вечер както си бях с приятели на вън някои каза: "това какво е в небето?" и всички погледнаха и беше точно като самолет,но беше много ярко и ряско сменяше посоката си на движене и изведнъж изчезна дори имам видео но за съжаление качеството е много гадно почити не се вижда.Незнам дали ще ми повярвате но аз си знам че съм го видял и просто в този момент се стъписах дори като снимах ми трепереше ръката.На следващия ден всички с биноклите и яко гледахме към небето с надеждата да видим пак, но за съжаление не видяхме нищо.....
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.