na rakata si nosq zlaten prasten daren mi ot otvadnoto-po4ina maika mi i nqmashe 40 dena-ridaeh mieiki na mivkata posudata kogato 4uh glasa i v oflowerse si-izlez barzo navan.stresnah se -bez da se soobrazqvam 4e e martva i otgovorih 4e nejelaq a i nqma kakvo da pravq tam-gree slance a i az sam tajna neiskam da vijdam i govorq s hora.-nastoq. izplashena izlqzoh .varvqh s navedena glava zashtoto salzite te4aha i neiskah da me vijdat-4uh glasa otnovo .spri .vzemi prastena. poglednah go .neznaeh 4e e zlaten.ne mi haresa i otkazah.glasa na maika nastoq i sega ve4e osaznah savsem realno 4e e tq-popitah .ako go vzema shte spresh li da mi govorish-strah me e -otgovora beshe DA-prastena e s neinata bukva-neznaq to4no pred koi blok go namerih ,nemoga i da si obqsnq kakvo se slu4i no toi e na rakata mi
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.