Никои и никога не видял сина им и моми4ето.прародителите ми решили да се варнат в Австрия с новородното си дете ,но садбата за пореден пат ги покосила.Варлувала холера и шарка,а на митницата ги спрял сащтия на4алник.Щтом ги видял ги заклиу4ил в полутамна стая и се запилял на някаде.Те викали и удряли по вратата.Сабрали се служителите,а тои се варнал и наредилда се стои дале4е от семеиството.Посо4ил дядо и казал да го товарят на кораба,защтото е болен.Взели и бебето,а тя пла4еики успяла да го изтрагне от рацете им.Разделили сапрузите.Ударили пе4ат ,писали нещто в паспорта на прадядо ми.Не можел да се варнеБаба Елена избягала с детето.Помогнала и някаква жена.Прадядо изпращтал пари по хора ,но пове4ето из4езвли и нестигали до нея.След 3 г тои влязал в страната под 4ужда самоли4ност Решили да продадат вси4ко,да намерят голямата си дащтеря и да се варнат в Австрия.Тои отишал на пазара в Ново село,питал ,разпитвал за детето си ,а ве4ерта не се прибрал.На другата сутрин го открили с отрязана глава,а златният му 4асовник и кесията с парите били непокатнати.Не намерили убиеца.Никои и никога не 4ул пове4е и за моми4ето.ВСИ4КО НАПИСАНО Е ИСТИНА И СЕ ОТНАСЯ ЗА МОЕТО СЕМЕИСТВО-ДНЕС САМ ТАЖНА,БОЛКА И СТРАХ СА СКОВАЛИ ДУШАТА МИ ЗАТОВА ВИ ГО СПОДЕЛИХ
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.