FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно меню


/  Индекс на форумите » Алтернативни форуми » Духовност, езотерика

     ≡  Проблясък


  
 Принтирай темата 

Посетител # 1 ≡ Проблясък
Днес размишлявайки почти като на шега за религията ми се врътна един въпрос в главата, който с течение на разгадаването му само дето не ме уби..
Ставаше дума за това, защо при прелъстяването на Ева с ябълката според Старият Завет Дявола избира формата на змия....."змия"-женски род,единствено число.....защо ако Сатаната е мъж би избрал ролята на жена..за да съблазни жена ???...освен ако женствеността не е неговата същност.
В статийте за Санта Клаус прочетох нещо което на мен лично не ми бе известно, но което напълно отговори по определен начин на въпроса ми и потвърждава моя път на мислене : "Една от най-добре познатите анаграми в окултният свят е тази на Санат Кумара. Constance Cumbey в нейният бестсейлър – “Ню-Ейдж” - разобличаващата книга The Hidden Dangers of the Rainbow пише: Всички “Ню-Ейдж” последователи наричат просто Санат Кумара - Бог. От техните [NA (New Age)] доктринни справочници написани от Блаватска и Алис Бейли, разбираме, че те свързват Санат Кумара с Венера, а от окултните трудове знаем, че Луцифер и Венера са едно и също (!!!)."
Значи: ако приемем, че
1.Луцифер = Венера
2.Венера = Жена (всеизвестно е, че женският символ е Венерата) .........то от тук можем спокойно да заключим , че Луцифер = Жена

От тук става ясно защо Ева е била съблазнена именно от змия и защо съществуват лошите митовете за жените....не е ли именно тя тази която съблазнява мъжете, и лесно може да ги докара до лудост чрез плътски удоволствия, не е ли тя в действителност по -хитрата и по лукавана...не е ли жената тази на която и е забранено да влиза в джамия и не ходи на мюсюлмански погребения.

Струва ми се някак странно всичко това? Вие как мислите?
»12.01.06 - 00:15
 Принтирай темата 

   

Потребители онлайн

Общо 1 потребители са онлайн.

[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ]

Търсене

Ключови думи:    

[ Разширено търсене ]

Права

Вие не можете да публикувате мнения.
Вие не можете да редактирате мнения.
Вие не можете да добавяте анкети.
Вие не можете да прикачвате файлове.
Вие не можете да отговаряте в теми.
Вие не можете да изтривате мнения.
Вие не можете да гласувате.
XML / RSS
- Страницата е генерирана за 0.09 Секунди -