# 1 ≡ Какво очаквате от Fenomenibg.com - пишете ни тук!
Уебмастър
Публикации: 63 от 2005/7/10 От: София
В тази тема можете да пишете какво съдържание бихте искали да четете във Fenomenibg.com, темата е към анкетата на главната страница, най-добре отговорете първо там.
# 3 ≡ Re: Какво очаквате от Fenomenibg.com - пишете ни тук!
Нов
Публикации: 2 от 2007/10/2
САЙТА МНОГО МИ ХАРЕСВА...РАЗНООБРАЗЕН Е,ИМА ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО НОВО И ИНТЕРЕСНО...ВРЪЗКИТЕ СА ДОБРИ...САМО ТОВА,ЧЕ Е С МНОГО МАЛКО ЧЛЕНОВЕ...ИСКА МИ СЕ ДА Е ПО ПОПУЛЯРЕН ЗАЩОТО Е МНОГО ХУБАВ...
# 7 ≡ Re: Какво очаквате от Fenomenibg.com - пишете ни тук!
Нов
Публикации: 6 от 2008/7/16
Точно малко повечко интересна информация да грабне хората сърфиращи в сайта на година 1 2 3 неща се побликуват. Ако админите нямат време за това да дадат права на някой да публикува нови неща в сайта :>
# 8 ≡ Re: Какво очаквате от Fenomenibg.com - пишете ни тук!
Уебмастър
Публикации: 63 от 2005/7/10 От: София
Реално само аз администрирам сайта. Имали сме няколко гост-автори, публикувал съм и информация, изпращана от потребителите.
За да предложите нова статия трябва да посочите Статии и там да изберете Публикувай. Изпратените по този начин статии се преглеждат и ако са подходящи и достоверни, биват публикувани на сайта.
»03.09.09 - 12:45
Посетител
# 9 ≡ Re: Какво очаквате от Fenomenibg.com - пишете ни тук!
Здравейте, от години съм наминавал насам, и наистина прави впечатление това, че няма особено често опресняване. Това не е голям проблем наистина предвид факта, че има начин да се предлагат публикации, както и не е невъзможно сайта да се популяризира. Това, което липсва в случая е ясна концепция - да, досещаме се за какво иде реч, но няма ясно становище. Според мен - като ползваемост поставен въпроса - е най-добре да има някакво описание и покана за участие от началната страница.
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.