FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно меню


/  Индекс на форумите » Алтернативни форуми » Научни феномени

     ≡  Безплатен семинар Теория на когиталността


  
 Принтирай темата 

Посетител # 1 ≡ Безплатен семинар Теория на когиталността
Каним ви на безплатен двудневен семинар Теория на когиталността, който ще се състои тази (18 и 19 февруари) и следващата съботи и неделя (25 и 26 февруари) от 9 до 17 часа в залата на Международна академия за позитивна трансформация (МАПТ) – гр. София, ул. Златовръх 51.
В семинара ще бъде представена не само една революционна теория, разкриваща най-дискутираните и противоречиви загадки на съществуването ни. Нещо повече - семинарът Теория на когиталността лесно се превръща в точната провокация за намирането на истинския път към себе си – пътят, който води към хармония и щастие… защото включва и практически упражнения, които отварят пътя за достигане до истинската ни същност и потенциал:

Акашови записи – думата „Акаша” идва от санскрит и означава „изначално вещество, от което е съставено цялото творение”. Достъпът до Акашовите записи ни води към директно получаване на информация, която до този момент не сме предполагали, че притежаваме в себе си. Чрез упражнението отключваме Библиотеката на познанието, която се намира вътре в самите нас и чиито достъп винаги е позволен.

Медитация за активация на ДНК – отключване на заложения в ДНК изначален ментален потенциал и активиране на теломеразата (ензим на младостта), които до този мен не сме използвали. Медитацията представя едно прекрасно съчетание между стихове, музика и емоционален заряд, които доказано влияят върху молекулата на ДНК.

Регресионна терапия - начин да преодолеем необосновани или ирационални страхове и проблеми в живота си. Официално призната като наука, регресионната терапия ни дава възможност да се върнем назад във времето, излизайки от рамките на сегашното си съществуване. Теория на когиталността дава научно обяснение за съществуването и закономерността на явленията, които в ежедневното си разбиране определяме като „прераждания”.

Музика за синхронизация на ляво и дясно полукълбо (от Институт Монро) - Базирани на многогодишен труд и изследвания, резултатите на световноизвестния Институт Монро водят до разработването на уникална система, която чрез музика с определени честоти синхронизира работата на ляво и дясно полукълбо. Доказано това активира абстрактното мислене, подпомага въображението и увеличава възприемчивостта на мозъка до 40 пъти. Целият семинар се провежда под прекрасните звуци на композицията „Angel Paradise”…

Теория на когиталността – всяка пешка може да е цар…

Броят на местата в залата е ограничен, можете да се свържете с мен за още информация и записване!
»15.02.12 - 05:10
 Принтирай темата 

Подобни теми
      Заглавие / Публикувано от Последно мнение Отговора Прегледа
®Големия адронен колайдер , опроверга теорията на относително
neprotivokonstituvaystvay
20.11.11 13:10
07731
® Семинар „ВЛЮБЕНИ В ЖИВОТА” - 18.09.2010г., гр. София
ayurveda
22.08.10 12:18
111447
   

Потребители онлайн

Общо 4 потребители са онлайн.

[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ]

Търсене

Ключови думи:    

[ Разширено търсене ]

Права

Вие не можете да публикувате мнения.
Вие не можете да редактирате мнения.
Вие не можете да добавяте анкети.
Вие не можете да прикачвате файлове.
Вие не можете да отговаряте в теми.
Вие не можете да изтривате мнения.
Вие не можете да гласувате.
XML / RSS
- Страницата е генерирана за 0.09 Секунди -