FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно меню

/  Индекс на форумите » Алтернативни форуми » НЛО

≡  НЛО?

Принтирай темата 

§G_UniT_ # 1 ≡ НЛО?

Нов

G_UniT_

Публикации: 1 от 2006/7/31

Искам да се обърна към хора които са по наясно с тези неща относно извънземни,нло и т.н.Значи това това се случи миналото лято към 10:30 вечерта.Имам вила на Витоша и една вечер излязох на терасата и видях нещо като малък облак ,но не беше точно облак.Движеше с в кръг около един голям бор в двора ми на около 25 метра от къщата.Интересното беше че това"облаче'' се движеше в кръг около дървото в точно определена траектория.Беше не по дълго от 3метра.Наблюдавах го около 20мин. и се прибрах в къщата.След няколко седмици наблюдавах същото явление само че този път ''облачето'' се движеше в права линия от върха на едно дърво до покрива на къщата и обратното.Искам да питам дали на някои му се е случвало да няблядава подобни явления и даде мнение по въпроса.
»31.07.06 - 22:19 Профил

§me # 2 ≡ Re: НЛО?

Нов

me

Публикации: 1 от 2006/8/3

Да случвало ми се е! Спомням си беше 2000-та година, когато бях при роднини във Видин за Нова Година. Точно в 12, когато излязох на балкона, на петия етаж, за да гледам фойерверките, изведнъж като че ли отникъде, се появи един обект в небето. Ама все едно, че беше изключил невидимя си режим и ей го на! Този обект беше целият бял, леко светещ и малко прозрачен, защото виждах небето зад него. Този обект беше доста добре различим, тъй като не беше въобще далече - около 3 пъти по-малък от Луната и с формата на летяща чиния. Та този обект почне да се движи бавно наляво от погледа ми, докато не се скри от погледа ми зад блока пред нашия. Обаче не се появи от другата страна. Абсолютно отговорно заявявам, че това е истина и поради факта, че брат ми беше до мен когато двамата заедно станахме свидетели на това. Все пак не може на двама човека да им се привиди едно и също по едно и също време.
»03.08.06 - 15:14 Профил

§Azimantyliul # 3 ≡ Re: НЛО?

Нов

Azimantyliul

Публикации: 6 от 2006/10/25

Аз не съм виждал, но баща ми, който е служил 30 г. във ВВС, ми е разказвал, че е видял на село обект с пурообразна форма и множество прозорци(илюминатори) от около 2 км. разстояние. Движел се е безшумно.
»08.11.06 - 23:40 Профил

§Beliata # 4 ≡ Re: НЛО?

Нов

Beliata

Публикации: 1 от 2007/8/16

Az ne znam kakvo vijdam ve4e na dvapati v moq kvartal Drujba vijdam ne6to kato samolet koito "20sec" ne se dviji migat 3 svetlini
zasilvase i izvedna6 spira na edno mqsto i pak taka sedi malko i zasilka i spira samoletite mai nemogat taka neznam , a sas sigurnost ne mi se e prividqlo za6toto 2 pat kato go
vidqh bqh v kola s o6te 3ma priateli koito sa6to go vidqha qd me e 4e ne go snimah nqmah s kvo ,ako nqkoi go e vijdal
neka pi6e tuk ili na e-maila mi da mi se razqsni kakvo sam vidql i ako nqkoi iska po podrobno da mu obqsnq da pita.

[ Редактиран от Beliata 16.08.2007 - 15:43 ]
»16.08.07 - 14:38 Профил

§XeRcaTa # 5 ≡ Re: НЛО?

Нов

XeRcaTa

Публикации: 1 от 2007/8/21

zdraveite vsi4ki toku 6to otkrih tozi sait i sum dosta zainterosovan
i iskam da popitam gledah edno klip4e v zazza eto link http://www.vbox7.com/play:08131ac4 ta imam 4ustvoto 4e ima istina v tova klip4e poglednete go i kajete kakvo mislte
:-?

[ Редактиран от XeRcaTa 21.08.2007 - 22:41 ]
»21.08.07 - 23:40 Профил

§ElItOoO # 6 ≡ Re: НЛО?

Нов

ElItOoO

Публикации: 1 от 2007/10/18

Не веднъж съм виждала НЛО, но никога не съм се плашила,не знам защо така. Интересното е, че веднъж казах на баща ми за едно от тези които бях видяла и мислех, че той ще ми каже, че няма НЛО, но ми каза, че е виждал същото като моето. Това е един от случаите другите не са интересни, но вярвам че на тази вселена освен нас има и други форми на живот на други планети.
»19.10.07 - 00:04 Профил

§alucard # 7 ≡ Re: НЛО?

Нов

alucard

Публикации: 8 от 2007/11/4

Здравейте наскоро открих този саит и ми стана интересно. Аз НЛО несъм виждал но има какво да кажа ако незнаете по време на ВСВ германците правят първите в света летателни апарати с кръгла форма проектирани за разознавателни самолети. Доколкото за свидетелства на такива апарати досега в България не се е говорило открито за това докато не на мериха двата черепа. Колкото до клипчето малко понагласено е такъв голям камък няма какда падне без да направи голяма дупка второ предполагаемото извън земно като го напада той не се защитава а се подпира да падне и след това се гърчи. Въпреки че спред американците в момента има 53 извънземни които се водят по каталог и съществували инсктоиди както и много от извънземните приличали на нас въпреки че науката немогела да го обясни.
»04.11.07 - 22:03 Профил

§KILLER # 8 ≡ Re: НЛО?

Нов

KILLER

Публикации: 2 от 2007/12/6

Доста пресилено е това клипче, има ефекти, които се виждат с просто око, но и такива за които е нужна специална апаратура.В края на този клип се изписват имата на авторите.
Ако потърсиш в GOOGLE, ще разбереш точно какво се е случило
»06.12.07 - 13:07 Профил

§OCB # 9 ≡ Re: НЛО?

Нов

OCB

Публикации: 1 от 2008/1/22

da be izvanzemni kamikadze bih gi narekal :-P
»22.01.08 - 23:45 Профил

§alucard # 10 ≡ Re: НЛО?

Нов

alucard

Публикации: 8 от 2007/11/4

Ванга е единствената която съм признал и е познала доста неща до сега! А колкото до това кой какво е видял аз се надявам да бъда на една разузнавателна мисия в стара планина за да си изясня някой въпроси относно какво съм виждал.
»02.04.08 - 21:33 Профил
 Принтирай темата 

Потребители онлайн

Общо 1 потребители са онлайн.

[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ]

Търсене

Ключови думи:    

[ Разширено търсене ]

Права

Вие не можете да публикувате мнения.
Вие не можете да редактирате мнения.
Вие не можете да добавяте анкети.