|
me |
# 2 ≡ Re: НЛО? |
Нов
Публикации: 1 от 2006/8/3
|
|
Да случвало ми се е! Спомням си беше 2000-та година, когато бях при роднини във Видин за Нова Година. Точно в 12, когато излязох на балкона, на петия етаж, за да гледам фойерверките, изведнъж като че ли отникъде, се появи един обект в небето. Ама все едно, че беше изключил невидимя си режим и ей го на! Този обект беше целият бял, леко светещ и малко прозрачен, защото виждах небето зад него. Този обект беше доста добре различим, тъй като не беше въобще далече - около 3 пъти по-малък от Луната и с формата на летяща чиния. Та този обект почне да се движи бавно наляво от погледа ми, докато не се скри от погледа ми зад блока пред нашия. Обаче не се появи от другата страна. Абсолютно отговорно заявявам, че това е истина и поради факта, че брат ми беше до мен когато двамата заедно станахме свидетели на това. Все пак не може на двама човека да им се привиди едно и също по едно и също време. |
|
»03.08.06 - 15:14 |
|
|
Потребители онлайн | Общо 1 потребители са онлайн.
[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ] | | |
ПраваВие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.
|
|