FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно меню

/  Индекс на форумите » Алтернативни форуми » НЛО

≡  НЛО?

Принтирай темата 

§helluser # 11 ≡ Re: НЛО?

Нов

helluser

Публикации: 6 от 2008/7/16

Това клипче е пъла лъжа.Как точно когато извънземното убива жената сваршва и записа. Ако имаше такъв запис и се знае датата часът и годината може да се направи проверка дали по това време е имало такъв обект а явно е нямало.Всичко е нагласено в началото преди извънземното защо всичко се вижда ясно а когато падна кораба всичко стана замацано пълна измислица е
»16.07.08 - 15:39 Профил Посети уебсайта

§koltar # 12 ≡ Re: НЛО?

Нов

koltar

Публикации: 4 от 2008/10/28
От: Пловдив

Аз също съм виждал! Беше 1999 или 2000 год. не помня със сигурност, но помня че беше 6 без нещо сутринта и аз се прибирах от работа нощна смяна. Т'ва нещо беше кълбовидно и стоеше неподвижно, а до него имаше нещо подобно, но по-малко. Бяха червеникави на цвят...бързах да се прибера!®

»28.10.08 - 20:43 Профил

§liokiki66 # 13 ≡ Re: НЛО?

Нов

liokiki66

Публикации: 4 от 2009/1/4

na 24.12 nad izto4nite rayoni na sofiya se zabeliazva6e nlo v kalbovidna forma vprodaljenie na 4as.mejdu 16 i 17 4asa.sa6to se zabeliazva6e i na 25 samo 4e po izto4no mojebi nad bogorov.ne sa parvite koito sam vijdal i vpove4eto slu4ay ne sam bil sam.mediite zamal4aha.na 100 % ot sgradata na nova tel se e vijdalo jasno,no nikoy ne si napravi truda da kaje ne6to,mojebi triabva da ima informacionno zatamnenie.ve4e ima mng hora koito sa nayasno s slu4va6toto se no i sa nayasno 4e 6te si navle4at mng problemi i toku vij se spominali.razbere li se istinata za slu4va6toto se religiite 6te izglejdat kato balon palen s vazduh koyto se puka,togava niama da mogat da se manipulirat masite i 6te nastane haos.
»04.01.09 - 02:44 Профил

§liokiki66 # 14 ≡ Re: НЛО?

Нов

liokiki66

Публикации: 4 от 2009/1/4

:-?
»04.01.09 - 03:04 Профил

§NoWallz # 15 ≡ Re: НЛО?

Нов

NoWallz

Публикации: 2 от 2009/2/15

Ми аз съм виждал НЛО не е нищо особенно както в 1 от коментарите по нагоре прочетох и аз питах тати и той каза че виждал е много пъти в този момент когато си говорехме беше към 11 вечерта и бяхме на терасата и тогава светна червена светлина и тати каза за тва ти говоря и до края на лятото сяка вечер в 11 часа я гледахме тя се мърдаше някой път с скорост сигорно колкото лъчите на слънцето много много бързно някой път седеше в пълен покой.. виждал съм и на село тогава беше върха .. беше толкова близо .. чак ме беше старх беше жълто бяла светлина и тогава то спря точно над хълма стоеше за секунди и изчезна .. това са мойте случки може да не вярвате но аз вярвам че ИМА нло просто е необеснимо в такава огромна галактика да сме сами ;)
»15.02.09 - 23:51 Профил

§helluser # 16 ≡ Re: НЛО?

Нов

helluser

Публикации: 6 от 2008/7/16

Коя книга за баба ванга как се казва точно третото око на баба ванга ли ?
»19.08.09 - 20:24 Профил Посети уебсайта

§sinios # 17 ≡ Re: НЛО?

Нов

sinios

Публикации: 8 от 2010/8/13

Prochetete za razrabotkite na Nikola Tesla. Prosto naberete v tarsachkata nikola tesla.
»17.10.10 - 10:38 Профил
 Принтирай темата 

Потребители онлайн

Общо 1 потребители са онлайн.

[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ]

Търсене

Ключови думи:    

[ Разширено търсене ]

Права

Вие не можете да публикувате мнения.
Вие не можете да редактирате мнения.
Вие не можете да добавяте анкети.