Това клипче е пъла лъжа.Как точно когато извънземното убива жената сваршва и записа. Ако имаше такъв запис и се знае датата часът и годината може да се направи проверка дали по това време е имало такъв обект а явно е нямало.Всичко е нагласено в началото преди извънземното защо всичко се вижда ясно а когато падна кораба всичко стана замацано пълна измислица е
Аз също съм виждал! Беше 1999 или 2000 год. не помня със сигурност, но помня че беше 6 без нещо сутринта и аз се прибирах от работа нощна смяна. Т'ва нещо беше кълбовидно и стоеше неподвижно, а до него имаше нещо подобно, но по-малко. Бяха червеникави на цвят...бързах да се прибера!®
na 24.12 nad izto4nite rayoni na sofiya se zabeliazva6e nlo v kalbovidna forma vprodaljenie na 4as.mejdu 16 i 17 4asa.sa6to se zabeliazva6e i na 25 samo 4e po izto4no mojebi nad bogorov.ne sa parvite koito sam vijdal i vpove4eto slu4ay ne sam bil sam.mediite zamal4aha.na 100 % ot sgradata na nova tel se e vijdalo jasno,no nikoy ne si napravi truda da kaje ne6to,mojebi triabva da ima informacionno zatamnenie.ve4e ima mng hora koito sa nayasno s slu4va6toto se no i sa nayasno 4e 6te si navle4at mng problemi i toku vij se spominali.razbere li se istinata za slu4va6toto se religiite 6te izglejdat kato balon palen s vazduh koyto se puka,togava niama da mogat da se manipulirat masite i 6te nastane haos.
Ми аз съм виждал НЛО не е нищо особенно както в 1 от коментарите по нагоре прочетох и аз питах тати и той каза че виждал е много пъти в този момент когато си говорехме беше към 11 вечерта и бяхме на терасата и тогава светна червена светлина и тати каза за тва ти говоря и до края на лятото сяка вечер в 11 часа я гледахме тя се мърдаше някой път с скорост сигорно колкото лъчите на слънцето много много бързно някой път седеше в пълен покой.. виждал съм и на село тогава беше върха .. беше толкова близо .. чак ме беше старх беше жълто бяла светлина и тогава то спря точно над хълма стоеше за секунди и изчезна .. това са мойте случки може да не вярвате но аз вярвам че ИМА нло просто е необеснимо в такава огромна галактика да сме сами ;)
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.