Днес размишлявайки почти като на шега за религията ми се врътна един въпрос в главата, който с течение на разгадаването му само дето не ме уби.. Ставаше дума за това, защо при прелъстяването на Ева с ябълката според Старият Завет Дявола избира формата на змия....."змия"-женски род,единствено число.....защо ако Сатаната е мъж би избрал ролята на жена..за да съблазни жена ???...освен ако женствеността не е неговата същност. В статийте за Санта Клаус прочетох нещо което на мен лично не ми бе известно, но което напълно отговори по определен начин на въпроса ми и потвърждава моя път на мислене : "Една от най-добре познатите анаграми в окултният свят е тази на Санат Кумара. Constance Cumbey в нейният бестсейлър – “Ню-Ейдж” - разобличаващата книга The Hidden Dangers of the Rainbow пише: Всички “Ню-Ейдж” последователи наричат просто Санат Кумара - Бог. От техните [NA (New Age)] доктринни справочници написани от Блаватска и Алис Бейли, разбираме, че те свързват Санат Кумара с Венера, а от окултните трудове знаем, че Луцифер и Венера са едно и също (!!!)." Значи: ако приемем, че 1.Луцифер = Венера 2.Венера = Жена (всеизвестно е, че женският символ е Венерата) .........то от тук можем спокойно да заключим , че Луцифер = Жена
От тук става ясно защо Ева е била съблазнена именно от змия и защо съществуват лошите митовете за жените....не е ли именно тя тази която съблазнява мъжете, и лесно може да ги докара до лудост чрез плътски удоволствия, не е ли тя в действителност по -хитрата и по лукавана...не е ли жената тази на която и е забранено да влиза в джамия и не ходи на мюсюлмански погребения.
Струва ми се някак странно всичко това? Вие как мислите?
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.