Убедена съм, че 'извънземни' съшествуват и че те ни наблюдават по някаква причина! Само,че не съм сигурна точно защо го правят! Единствено мога да се надявам да не сме някой извратен експеримент на тези същества.
Според мене в трябва да си доста тесногръд човек за да си мислиш че сме сами в необятната вселена.Извънземни има и работят заедно с американците,ако не вярвате се замислете защо и как напредна технологията в последно време......А относно лицето на Марс наскоро му правиха снима с висока резолюция и 3d модел и се оказа само няква планина-за това не съм сигурен ама за 3-те пирамиди на Марс напълно съвпадащи с 3 звезди в някво съзвездие беше-това го знам,даже и НАСА му показаха снимка и не могат да обяснят според мене много добре си знаят ама всико се потулва много яко.
Tova za pametnik na Mars sa palni gluposti. Predi vreme mi popadna podhodiashta snimka na zemnata povarhnost , na koiato az nabroih okolo 120 razlichni po golemina figuri. Niakoi sa personaji ot drevnograckata mitologiia , no ima i figuri , koito ne sa svarzani s mitologiite. Nai - goliama e figurata na Persei. I e ochevidno che tezi figuri ne sa s izkustven proizhod.
Здравейте!Аз съм нова и не знам дали мнението ще бъде изтрито но да почвам: Миналато година(2009) си бях купила три книжки.Двете от тях бяха за Розуел,а др-за извънземните;третата-за Царичинската мумия.Прочетох тази за извънземните и ми се стори,че 98% от казаното е истина(книжката беше с бг. разкази на очевидци).След като прочетох тази за Розуел ми се стори,че е лъжа-макар,че онези "мъже в черно" са предупредили хората да не говорят,хората са си отворили устите.Това означава,че може 50,3% да е лъжа,но незнам...А тази за мумията от Царичина,беше толкова интересна,че дори имах представа,че съм там. И главно от моето мнение следва-Сякаш бг. историите са наистина станали,а другите-хората са си развихрили фантазията. Но да се върна на темата-аз вярвам,че има извънземни.Би било малко странно да се сами в тази огромна Вселена...
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.