FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно меню

/  Индекс на форумите » Алтернативни форуми » НЛО

≡  За извънземното нашествие

Принтирай темата 

§mlimma # 11 ≡ Re: За извънземното нашествие

Нов

mlimma

Публикации: 3 от 2007/4/18

Убедена съм, че 'извънземни' съшествуват и че те ни наблюдават по някаква причина! Само,че не съм сигурна точно защо го правят! Единствено мога да се надявам да не сме някой извратен експеримент на тези същества. :-D :-D :-D
»30.05.09 - 17:00 Профил

§krsnika # 12 ≡ Re: За извънземното нашествие
Навлиза в материята
Навлиза в материята

krsnika

Публикации: 16 от 2009/1/8

razkaji de
»12.06.09 - 10:13 Профил

§creaper # 13 ≡ Re: За извънземното нашествие

Нов

creaper

Публикации: 8 от 2007/10/1

Според мене в трябва да си доста тесногръд човек за да си мислиш че сме сами в необятната вселена.Извънземни има и работят заедно с американците,ако не вярвате се замислете защо и как напредна технологията в последно време......А относно лицето на Марс наскоро му правиха снима с висока резолюция и 3d модел и се оказа само няква планина-за това не съм сигурен ама за 3-те пирамиди на Марс напълно съвпадащи с 3 звезди в някво съзвездие беше-това го знам,даже и НАСА му показаха снимка и не могат да обяснят според мене много добре си знаят ама всико се потулва много яко.
»16.07.09 - 02:35 Профил

§KARMA # 14 ≡ Re: За извънземното нашествие

Нов

Публикации: 2 от 2009/11/14

skull9311 iskame i nie da razberem?Razkaji ni i na nas..
»14.11.09 - 20:43 Профил

§sinios # 15 ≡ Re: За извънземното нашествие

Нов

sinios

Публикации: 8 от 2010/8/13

Tova za pametnik na Mars sa palni gluposti. Predi vreme mi popadna podhodiashta snimka na zemnata povarhnost , na koiato az nabroih okolo 120 razlichni po golemina figuri. Niakoi sa personaji ot drevnograckata mitologiia , no ima i figuri , koito ne sa svarzani s mitologiite. Nai - goliama e figurata na Persei. I e ochevidno che tezi figuri ne sa s izkustven proizhod. :-o
»27.08.10 - 09:12 Профил

§nada98 # 16 ≡ Re: За извънземното нашествие

Нов

nada98

Публикации: 6 от 2010/11/26

Здравейте!Аз съм нова и не знам дали мнението ще бъде изтрито но да почвам:
Миналато година(2009) си бях купила три книжки.Двете от тях бяха за Розуел,а др-за извънземните;третата-за Царичинската мумия.Прочетох тази за извънземните и ми се стори,че 98% от казаното е истина(книжката беше с бг. разкази на очевидци).След като прочетох тази за Розуел ми се стори,че е лъжа-макар,че онези "мъже в черно" са предупредили хората да не говорят,хората са си отворили устите.Това означава,че може 50,3% да е лъжа,но незнам...А тази за мумията от Царичина,беше толкова интересна,че дори имах представа,че съм там.
И главно от моето мнение следва-Сякаш бг. историите са наистина станали,а другите-хората са си развихрили фантазията.
Но да се върна на темата-аз вярвам,че има извънземни.Би било малко странно да се сами в тази огромна Вселена...
»26.11.10 - 19:56 Профил
 Принтирай темата 

Потребители онлайн

Общо 1 потребители са онлайн.

[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ]

Търсене

Ключови думи:    

[ Разширено търсене ]

Права

Вие не можете да публикувате мнения.
Вие не можете да редактирате мнения.
Вие не можете да добавяте анкети.