# 1 ≡ Не се занимавайте с такива неща-опасно е.Нло са религията на
Нов
Публикации: 3 от 2008/11/12
Аз имам странна и жестока съдба.Поставил си за цел да разбера какво е отвъд и какъв е смисълът на живота се опарих много.Щеше ми се да не бях търсил-отворих вратата и сега няма връщане назад.Е знам че Нло не е това не е онова но какво ме топли като срещу истината цената отсреща е разбит живот.Ще станете Изгубени каот вен-Ошо и много други докоснали се до Другите или другат страна и попаднали в състоянието на изгубеност-Lost.Тоя филм не еза всеки-но сака е ис живота ивсичко исвета най вече и все пак-не ви трябва никаво Нло и истината може да не я възприемете-разбрете-да ви шокира и т.н. и после цял живот да съжалявате като мен за грешката си да се занимавате с такива неща.Аз съм учен и като такъв не съжаляваам затова каво разбрах но като човек съжалявам до безкрайност...
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.