стоя си в двора и гледах към небето не6то се бях замечтал но скоро бях прекъснат в небето прелетя не6то като огнена топка и с огромна скорост сигорен съм 4е небе6е самолет.Но няма да е 1 път които в квартала ми има наблюдение на нло
Добре ще ти кажа но това наблюдение не е мое а ма маиками някаде през 1987/8 година си е вървяла по улицата когато заедно с др две неини приятелки е видяла два обекта с форма на цигара да се гоняс с огромна скорос а после са изчезнали във Витоша
И аз видях НЛО беше преди 3 години,видях го през прозореца,първо го помислих за звезда,даже въобще не съм му обърнал внимание,ама като почна да танцува тогава се загледах,после се раздели на 2 и двете светлинки взеха да танцуват една около друга,после пак на 2-станаха 4-тири танцуваха известно време към 2-3 минути знам ли може би повече,яко се бях наплашил ама да знаете После пак се обедини и си остана на същото място където беше,после си легнах
Вие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.