FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюВажно: прочетете тази статия относно достоверността на материала отдолу!
Конспирации : Катрина - природно бедствие или нов тип война?
Публикувано от demon22 на 2005/11/10 22:13:19 (18991 прочита )

Катрина - природно бедствие или нов тип война?

 Ураганът Катрина - сателитна снимка  На 30 август 2005 г. президентът на САЩ Джордж Буш се намираше на най- погрешното място в най – погрешното време, за да произнесе най – погрешната си реч в цялата си досегашна кариера. Политическите му хореографи бяха написали реч, която той четеше на 60 годишнината от Втората световна война в Калифорния. Буш се възползва от случая, за да спечели кредит като сравни победата в онази война с окупацията на Ирак.

Но само на 1500 мили източно едно огромно природно бедствие – ураганът „Катрина”, от 5 –а категория, унищожаваше няколко щата и прекрасният Ню Орлийнс. В сравнение с унищоженията, Хирошима беше лек ветрец. Хиляди жертви, унищожена основна инфраструктура, хиляди къщи ликвидирани, милиони американци, предимно чернокожи, превърнати в вътрешни имигранти. Пристигналата американска гвардия по нищо не се отличаваше от американските войници в Ирак – бяха получили заповед да стрелят заради избухналите граждански вълнения и мародерства...Цялата тази покъртителна картина можеше да бъде сравнена с унищожителната цунами в Суматра. Постепенно започна да се налага мнението, че това не беше ураган, а геофизическо т.е. скаларно оръжие. Нещата започнаха да изглеждат все по ужасяващи. Предупреждението за наближаващи големи бури към южното крайбрежие на САЩ се появиха още на 2 август. Те би трябвало да алармират администрацията на САЩ, националната гвардия, FEMA и други институции, които би трябвало да разработят план за превантивни действия и за преодоляването на последиците от ураган. Нищо такова не се случи.Урагани атакуват САЩ всяка година. Но „Катрина” беше различен. Когато удари Ню Орлийанс, той унищожи най- активното в страната пристанище, от което потеглят към всички щати по- голяма част от нефта, газта, дървесината, кафето. Сега ще са необходими месеци и години за да се възстанови не само засегнатия район, но и последиците в страната. 45 на сто от вътрешното потребление на нефт се получават от нефтените платформи от близкият Мексикански залив. Повечето рафинерии и преработващи мощности са именно в Ню Орлийнс.Преди това липсваше обикновената информация за развиващи се урагани от Националният ураганен център.

Най – тревожното съобщение се появи чак на 28 август в 13.30 ч., с почти три часа закъснение, но лъжеха, че е от 10 часа. Скоростта на урагана вече беше нараснала на 175 мили в час. След това, до 19 часа, нямаше почти никаква информация, точно преди „Катрина” да удари Ню Орлиийнс.След това започнаха да се получаван информации от засегнатите райони и от очевидци. Един от тях, член на така наречените „ловци на урагани”, който със самолети събират данни за различните урагани писа: „Това не е ураган, това е огромно, не виждано торнадо, широко 200 мили атакуващо Луизияна. Проклето торнадо, широко 200 мили.” Заради това и унищоженията бяха огромни.Ураганите обикновено са локални и умират бързо. Обикновено те навлизат над континента запазвайки силата си още известно време. Но „Катрина” изчезна почти внезапно. Ураганите не правят това. Това е присъщо на торнадата.

Ню Орлийнс дефакто е „френската столица” на пришълците от Европа след френската революция. Той е разположен средно на 2 метра под нивото на Мисисипи и теоретично е защитен с огромна система от диги. Според данни на Американския корпус на военните инженери в района на Ню Орлийнс са били построени над 1200 мили защитни диги. Като че ли „Катрина „ е знаела точно това и е ударила нарочно именно Ню Орлийнс, като след унищожението на дигите и стените водата заля огромни площи като на места дълбочината достигна 4 метра.. Странно обаче беше, че нивото на водата започна да расте след преминаването на урагана. Като че ли някои нарочно унищожи почти всички основни диги.„Катрина” беше 11 – ти ураган за този сезон, но пораженията й са без прецедент в историята на ураганите.

Около 20 нефтени платформи изчезнаха в Мексиканският залив във време. Когато от спътник могат да се разчетът номерата на колите на Червеният площад, изчезването на 20 платформи е цяло чудо, още повече, че преди урагана беше съобщено, че те са готови да посрещнат бедствието. Тези платформи дават 25 на сто от добивния от САЩ суров петрол. Последваха около 18 рафинерии унищожени от „Катрина”. Преди щурма те действаха на 90 на сто от своя капацитет. Основният тръбопровод Colonial, който доставя нефт и дизел за терминалите, беше затворен? Тази линия транспортира около 2.5 милиона барела дневно. Заместването му с танкери е кошмар и е напълно невъзможно. Вторият тръбопровод Plantation, който свързва югоизточните щати Вирджиния, Кентъки и Тенеси, също беше затворен. Цените на долара се качваха, долара продължи да пада, САЩ затъват в икономическа криза. Още дълго време никои няма да може да обясни как „Катрина” рязко увеличи мощта си от 2 на 5 – та категория и направи почти прав ъгъл на Запад, като премина над носа на Флорида и Мексиканският залив, където топлите води увеличиха неговата сила, за да унищожи нефтените инсталации в Мексиканския залив и да удари точно Ню Орлийнс.

Стигаме точно до важните неща.
В навечерието на урагана започна да се появява информация, че в САЩ ще бъде извършена огромна провокация, вероятно с ядрено оръжие, най- вероятно на 17 или 18 август. Тя трябваше да послужи като претекст за вероятна ядрена атака над Иран. Буш отправи тази заплаха на 13 август в интервю за израелска телевизия и заяви, че „всички опции срещу Иран са на масата” .Няколко дни по късно той заяви на немски политик, че САЩ „няма да нападнат Иран преди изборите в Германия на 18 септември”, защото това би означавало сигурна победа на Шрьодер и на неговата антиамериканска политика. Но в САЩ междувременно се случи нещо, което, поне за сега осуети тези планове. Какво беше това? В момента е трудно да се каже. Може би става въпрос за недоволството на вишите военни, за което беше уволнен генерал Бърнс и още няколко виши военни.Така стигаме до най- важното. Дали „Катрина” не беше геофизическо, плазмено, електромагнитно, т.е. скаларно оръжие. Предполага се, че да. Според големите експерти в тази област „Катрина” поне 70 на сто беше изкуствен геофизически удар, който със своя мащаб може да се сравни с няколкостотин Хирошими.

Ще припомним, че геофизическото оръжие вече се използва във военните зони. По време на войната в Югославия изведнъж на небето се появиха черни облаци, от които се лееха тонове вода или падаше град с размерите на яйце. Учените тогава откриха, че електромагнитното поле над Югославия е „пробито”, което водеше до концентриране на дъждовни системи над страната. Най- вероятно климатичното оръжие беше използвано за предизвикване на огромните суши в Северна Корея и Зимбабве. Една от версиите за чудовищното цунами в Индийския океан е, че тя беше резултат на оръжието на САЩ. За такова оръжие има данни от доста отдавна и в Русия. Още по времето на Хрушчов, на един пленум на ЦК на КПСС той направи доста странно за времето си изказване: „Нашето отечество (СССР), е достигнало високи ниво в научните върхове и по точно в военната област. Ние разполагаме с средства и сили с помощта на които може да променим глобалния климът и дори да сътворим нови планини там където ги няма”.....

При американците става дума за военната програма HAARP – High Freguency Active Auroral Research Program (програма за активно високочестотно изследване на аурната област), на Пентагона. В нейните рамки беше създадено принципно ново геофизическо или плазмено оръжие, чиито спектър на приложение е доста широк – от противоракетна отбрана до настъпателна атака. Но най – главното е, че това оръжие е в състояние да предизвика катастрофални природни катаклизми.В началото на 20 век гениалният физик Никола Тесла разработи методи за предаване на електроенергията през естествена среда на всякакво разстояние. Доработката на този метод доведе до теоретичната обосновка на така наречения „лъч на смъртта” , с които електроенергията може да бъде изпратена в големи количества на каквото и да е разстояние. Бяха създадени основите за принципно нова оръжейна система, транслираща енергия в атмосферата или през земната повърхност с фокусиране в нужния район на планетата.

Проектът HAARP функционира от 1960 година, като от тогава започна изграждането на станцията в Аляска. Тя се намира на 320 километра от Анкоридж и представлява 180 антени с височина 24 метра. Цялата конструкция е на 150 декара. С тези антени концентрираният лъч на високочестотните нагряват участъка от йоносферата – газовата обвивка, обогатена с електрочастици, намиращи се над озоновият слой. В резултат се ражда плазмоид – локализирана област на високойонизиран газ, или гигантска мълния, която може да се управлява. Движещият се в атмосферата плазмоид оставя следа от нагрят въздух с понижено налягане, което е непреодолимо препятствие за летящите апарати. Самолет или ракета попаднали в епицентъра на торнадото се разрушават. Забележете става дума за торнадо!

Според експертите, в рамките на HAARP се създава и реалната система за противоракетна отбрана на САЩ.
Плазмоидът, летящ с скоростта на светлината, има абсолютно предимство пред пртиворакетата, прехващаща целта. Затова пентагонът заложи на създаването на HAARP .Настойчивостта с която американците демонстрират неудачните си експерименти с своята антиракетна програма потвърждава, че по този начин се отклонява вниманието от истинската противоракетна отбрана на САЩ – HAARP.

Но HAARP има и друго приложение. Нагрявайки йоносферата създава изкуствени магнитни бури, променя климата, действа върху психиката и соматичното състояние на хората, унищожава навигационните системи. С помощта на тези лъчи може да се унищожи военни и търговски системи за свръзка, може да се промени времето над територията на всяка държава, или на обширен район, могат да потънат в сън жителите на цели градове или да бъдат хвърлени в паника, да се придизвикват проливни дъждове и наводнения, да се стимулират земетресения и огромни цунамита` да се унищожи озоновият слои над територията на врага за проникване на убийственото ултравиолетово излъчване на слънцето.                                                                                                                                                                   

 Използвани материали: в. "Строго секретно"

Ураганът Катрина - сателитна снимка

Сателитна снимка на урагана "Катрина"

Снимка от метерологичен спътник на урагана Катрина

Снимка от метерологичен спътник на урагана Катрина

Ню Орлиънс - преди и след Катрина

Ню Орлиънс - преди и след "Катрина"

                  
Свързани връзки
#Повече за Конспирации
#Статии от demon22
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

Посетител Re: Катрина - природно бедствие или нов тип война?
Здравей, аз съм strannik.Интересни изводи за урагана Катрина...
Сигурен съм, че той бе насочено и контролирано явление, но не по начина и причините описани от теб.../според мен разбира се /
Да речем, че малко преди да удари този феномен ,специална група американски учени с помощта на извънземни / условно наречени Гущери / са успели да отворят отдавна съществуващ, но запечатан пространствен коридор, предоставяйки по този начин достъп до планетата на раса, на която това е било забранено.
Тази раса бие сонди в недрата на планетата и изтегля вещества, от които има нужда, съзнателно нарушавайки баланса в природата.
Съществуват същества и нива на разум на нашата Земя, които реагираха своевременно.
В Индонезия на острова, който изчезна от географските карти е имало сбирка на духовни просветени - 45 души от Индия, Тибет и др., които решили да посегнат насилствено на нещо много специално.....
»2006/1/6 18:21

Посетител Re: Катрина - природно бедствие или нов тип война?
Интересно ми е, защо тогава американците ще се бият със своите камъни по своята глава.Или ако друг е използвал оръжието им, защо не реагираха?
»2006/1/18 17:48

Посетител Re: Катрина - природно бедствие или нов тип война?
Zimel:Чел съм материали за проекта ХАРП още преди 13г..Мисля, че американците още не могат да овладеят този тип насочена енергия .Много вероятно объркването на климата на Земята в близките 15г. да е тяхно дело.По-интересно ми е:как руснаците имат (може би )по-големи познания ,без да объркат климата?.
»2006/6/2 23:33

demon22 Re: Катрина - природно бедствие или нов тип война?
Навлиза в материята
Навлиза в материята

demon22

Регистриран на: 2005/10/1
Постове: 19
От:


Не би трябвало да те объква това че руснаците може би са овладяли това оръжие, а американиците не, все пак руснаците са доста по-напред във воените технологии колкото и чудно да ти звучи. Например според масовото военно мнение руснаците изпреварват американците във ракетостроенето със 10-15 години и във военият и цивилният отрасъл, голямо е и превъзходството във авияцията, където например американските самолети изостават от своите аналогови такива на руснаците, положението не е по различно и във ПВО където ракетните комплекси С300, С400, Град и др. са без аналог в цял свят, да не говорим за верижно-колесните самоходни оръжия, там новият вариянт на Т-90 е без никакъв аналог, можеби само германският Леопард може да води някакво съравнование. Няма смисъл повече да изреждам защото трябва да направим страницата военн, можеби твоите съмнения са и от факта че американците имат значително по голяма реклам, ако щеш и пропаганда на своите оръжия от руските. Все пак това което ти казва може да се провери лесно :)
»2006/6/4 16:33 Профил

mechka Re: Катрина - природно бедствие или нов тип война?

Нов

mechka

Регистриран на: 2006/7/3
Постове: 7
От:


земята има магнитно поле което ако някои съомее да контролира може да предизвика каквото си иска
и то навсякъде-не само в атмосферата,но и в водната повърхност и в земната :evil:
»2006/7/3 20:36 Профил

Multikill Re: Катрина - природно бедствие или нов тип война?
Навлиза в материята
Навлиза в материята

Multikill

Регистриран на: 2008/2/6
Постове: 13
От:


Ne mislq 4e ima izrabotena tehnologiq koqto moje da kontrolira zemnoto magnitno pole za6toto to e dosta promenlivo i 4rez edin takav opit za kontrol varhu nego moje savsem da se obarkat ne6tata. Dori da ima takava tehnologiq pomislete kakvo moje da stane ako popadne v lo6i race tva moje da ozna4ava samo edno ne6to - NOV SVETOVEN RED
»2008/2/6 19:58 Профил
- Страницата е генерирана за 0.11 Секунди -