FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюБългария : Череп на извънземен в България
Публикувано от Geo на 2005/7/20 22:53:09 (3849 прочита )

Череп на извънземен в България

Лейла Дегирмън, кореспондент на Балканите за една организация, занимаваща се с изучаване на феномена НЛО, прочита странна статия в Турския вестнк "Миллет", в която се твърди, че през 2001 година в България е открит череп на извънземен...

Лейла Дегирмън, кореспондент на Балканите за една организация, занимаваща се с изучаване на феномена НЛО, прочита странна статия в Турския вестнк "Миллет", в която се твърди, че през 2001 година в България е открит череп на извънземен. "На 21 май, 2001 година, селянин намира необикновен череп в Родопите, България, някъде между Ардино и Мадан, на около 200 километра от София в югоизточна посока". Няколко учени се събират за да изследват находката. Срещата става в Асеновград. Професор Йордан Йорданов, един от най-известните антрополози в Европа, твърди че никога не е виждал човешки или животински череп с подобна форма. Катя Меламет, археоложка в БАН, също потвърди, че не е виждала подобен череп през живота си.

Историята на селянина също е интересна. Той твърди, че сънувал петима мъже в жълти металически дрехи. Те му казали на 21 май да отиде на мястото, където намерил черепа и малък елипсовиден метален обект. Черепът тежи 250 грама и има 6 дупки, които вероятно са за сетивата. Черепът обаче няма устна кухина.

Статията е публикувана в "Миллет" на 4 януари 2002 година. Лейла Дегирмън обаче не успява да открие източника на информацията или други новини по случая. "Миллет" е един от водещите турски вестници.

 

Разбрах, че телевизия 2001 е излъчила репортаж за този череп, но не мога да коментирам, тъй като не съм го гледал лично
Свързани връзки
#Повече за България
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

theones Re: Череп на извънземен в България

Нов

theones

Регистриран на: 2005/8/26
Постове: 4
От:


Незнам защо... но нещо много - много не вярвам тоя череп де е изънземен, не казвам че не е, просто ми е трудно да повярвам.
Geo гледам статията е твоя... та я кажи, предполагам си го виждал тоя череп, ти лично вярваш ли че това е от извънземен произход ??
»2005/8/26 17:46 Профил

Geo Re: Череп на извънземен в България
Уебмастър
Уебмастър

Geo

Регистриран на: 2005/7/10
Постове: 63
От: София


http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=83 - тук пише малко и за този череп (тук статията е цитирана от турски вестник), а пише и доста повече за втория череп. Да, видях черепа, да, не ми прилича на черепа на нищо, което съм виждал на живо или нарисувано или снимано през живота си, но моето мнение далеч не е важно в случая. По-важното е, че специалистите, които с това се занимават, казват, че не са виждали подобно нещо на Земята и че не принадлежи на животински вид, населявал планетата Земя през цялата й еволюция...
»2005/8/27 1:01 Профил Посети уебсайта
- Страницата е генерирана за 0.09 Секунди -