Алтернативният портал


Нов начин да подкрепите Fenomenibg.com
Тема: За сайта Дата: 2006/2/27

Това ще е първото и надявам се последното комерсиално съобщение в Алтернативния портал.
 
 


От днес сме партньори на Netkelner.bg, сайт за поръчки на храна онлайн. Причините за това са няколко.
 
На първо място, аз самият поръчвам често от този сайт и съм доволен от обслужването и доставките им. Поради това с чиста съвест ви го препоръчам и на вас, ако решите да си поръчате пица за вкъщи, например. Не плащате нищо отгоре, а в не-малко пицарии цените са по-ниски отколкото ако си поръчате в самото заведение. Някои предлагат безплатна доставка, има промоции, с две думи - далавера е.
 
От тук нататък, реших, че мога да спестя един процент от парите, които плащам, като стана партньор на сайта. Партньорите получават процент от всяка поръчка, направена през техния сайт. И реших, че мога да си взимам този процент като си поръчвам през моя сайт
 
Ако някой от вас има намерение да си поръчва пица онлайн, нека има в предвид, че може да поръча за същите пари през Fenomenibg.com, а същевременно част от тях ще отидат за поддръжка на сайта и разбира се, ще ми дадат една по-добра мотивация да публикувам редовно интересни (надявам се) материали.
 
Това беше, казах го.
 
А, щях да забравя, това е линкът - http://pizza-order.netkelner.bg.
 
 
P.S. Линкът е достъпен и в секцията "Уеб връзки" на сайта, под името "Netkelner.bg".
 
P.P.S. Очаквайте нови интересни статии във Fenomenibg.com - Алтернативния портал.Статията е от .: FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки и др.
http://www.fenomenibg.com

URL адресът на тази статия е:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=131