Алтернативният портал


НЛО - древните богове и съвременни легенди
Тема: Уфология Дата: 2005/7/20

Скорошни изследвания ( разбира се на представители на алтернативната наука ) откриха доказателства за посещения на извънземни от преди 5800 години. Според изследователя Рич Андърс е имало нещо като нахлуване на много извънземни същества, наричащи себе си "богове", които са напуснали Земята преди около 3500 години. Тази теория е изложена в неговата книга, публикувана през март 2003 година. В тази статия ще намерите основните положения в книгата...   
Колкото и напреднала да е нашата наука, на сегашния етап тя не би могла да обясни целта на окупацията на цяла планета. Очевидно извънземните нашественици са били технологично по-напреднали и от нас. За да се осъществи голямо космическо пътуване, трябва да се преодолеят множество пречки. Задвижващите системи, базирани на консумацията на гориво са неефективни дори и за малки космически разстояния.За да се осъществи подобно пътуване трябва да се употребява енергия, достъпна навсякъде в космоса, например електромагнетизма.

Сведенията за намеренията на извънземните са различни. В древността важните храмове и светилища са издигани във внимателно подбрани селища. При свързването им се разбира, че има мрежовидна карта за тяхното разположение. Има множество сведения за НЛО пътуващи точно по линиите на тази карта. Смята се, че извънземните кораби се ориентират по някакви източници на енерия на мястото на линиите, например електромагнитните отклонения от залежи от желязна руда. Това отново насочва към универсалния източник на енергия - електромагнитните лъчи. НЛО може не само да се ориентират от тези линии, а да ги използват като източник на енергия. В много свидетелски показания четем за НЛО-та, завиващи под прав ъгъл без изобщо да променят скоростта си. Интересен е въпросът за екипажа на тези кораби, ако има такъв. Как издържат на тези смени на курса? Отговорът на този въпрос може би се крие в някакво непознато антигравитационно устройство.

Различни измерения

Оставането в едно измерение обаче също е проблем при космическото пътуване. Материалното измерение се определя от скоростта, с която се движи тялото през пространството, независимо дали става въпрос за космически кораб или планета. Съществува така наречената енергийна константа на Вселената. Тази константа е енергията която се изразходва за движение и вибрация между състоянията на енергия и материя. Колкото повече енергия се използва за движение, т. е. колкото по-бързо пътува едно тяло през пространството, толкова по-редки са вибрациите между състоянията на енергия и материя и времето тече по-бавно. Теорията на вероятностите на Айнщайн потвърждава този факт. От друга страна колкото по-бавно се движи едно тяло, толкова по-чести са вибрациите между състоянията на енергия и материя и времето минава по-бързо. Този проблем е бил може би основен за "боговете", дошли на нашата планета преди около 5800 години. Вероятно в планините те са се чевствали по-добре в това непривично за тях измерение, затова много планински върхове са наречани "седалища" на боговете. Те са обявявани за свещени и до днес хората ги помнят като такива. Друг проблем за "боговете" вероятно е бил спадът на тяхната духовна енергия. Човешките жертвоприношения са ги захранвали с енергията, освободена от болката на жертвите. Дори и след като "боговете" си тръгват, човечеството продължава да прави жертвоприношения, които малко по-малко спират.

Пътуване в хиперпространството

Толкова за междуконтиненталните пътувания. Те са на малки разстояния и могат да се осъществят на физическо ниво. Корабът просто прелита от едната планета до другата. Междузвездние пътешествия обаче изискват нещо повече. При тези огромни разстояния пътуването би отнемало много години. За да стигнем до най-блзката до нашата планета звезда ще са ни необходими около 20 години при скорост от 250 километра за секунда. Преодоляването на разстоянията между звездите за по-кратко време може да бъде обяснено чрез теорията на вероятностите. За да се осъществи такова пътуване кораба трябва да достигне скоростта на светлината. Достигайки тази скорост, той ще навлезе във хиперпространството, т. е. в пространство без време, нито пространство. Думата хиперпространство е подвеждаща. В науката се използва терминът квантов вакум. Медиумите и екстрасенсите го наричат сфера на духовните енергии ( или сфера на чистата енергия ).Как се обяснява това. Движейки се със скоростта на светлината, кораба изразходва цялата енергийна константа само за движение. От това следва, че корабът се дематериализира, достигайки скоростта на светлината. Така времето, нужно за осъществяването на междузвездно пътешествие зависи само от времето, необходимо на кораба, за да достигне скоростта на светлината. Времето, прекарано в хиперпространството винаги е равно на нула.

След многото наблюдения на НЛО можем със сигурнот да кажем, че има периоди на свръхактивност на НЛО, както и периоди с нулева активност. Според Рич Андърс това се обяснява със съществуващите енергийни връзки между планетите. За да се стигне от една планета до друга, отдалечена на стотици светлинни години трябва просто да се достигне скоростта на светлината, да се хване енергийната линия от изходния пункт до крайния пункт и да се следва. Лесно е да се каже, но е трудно да се направи, защото звездните системи се движат в пространството и Вселената непрекъснато се променя. Изглежда в периодите на нулева активност извънземните просто чакат енергиините линии да позволят пътуване, както ние чакаме на летището да се вдигне мъглата, за да можем да излетим.

Принципите на хиперпространствените скокове се разглеждат не само от Рич Алън. Калифорнийския институт по физика и астрономия е получил задача от НАСА да разработи задвижваща система, използваща квантов вакум.

Въпреки тези факти традиционната наука продължава да отхвърля идеята за НЛО като цяло, защото счита, че щом тя не може да се справи с проблемите на междузвездните пътувания, значи никой друг не може. Хората от SETI, института за търсене на извънземен живот, се опитват да се свържат с извънземните чрез радиосигнали от много години. Те също твърдят, че щом не са намерили нищо досега, значи няма извънземни. Реалността обаче е доста проста: радиовълните са твърде бавни за осъществяване на междузвезден контакт. Комуникирането на големи дистанции може да стане само чрез два известни ни метода - чрез телепатия или хиперпространството.

Най-често срещани типове извънземни на Земята

Съобщенията за наблюдения на НЛО продължават да пристигат от целия свят. Повечето наблюдения са на относително малки обекти във формата на чиния, които повечето от вас са виждали на различни фотографии, повечето от които за съжаление са твърде неясни или просто фалшификати. Над базите на NATO в Европа често са наблюдавани НЛО с триъгълна форма с три светли петна отдолу. Във Феникс, Аризона, са наблюдавани големи обекти с формата на буквата V, с пет светлини отдолу на корпуса. Светлините почти сто процента са от двигателите на НЛО. Колкото по-голям е един кораб, толкова повече двигатели му трябват.

Хората, които са влизали в контакт с извънземни, описват доста разлчни черти: в САЩ най-разпространени са малките, сиви, подобни на насекоми същества. Били Мейер от Швейцария твърди, че неговите посетители идвали от Плеядите, а забележителното било, че имали имена като от древноегипеската митология. Те изглеждали като хора. Други описания от Европа са на скандинавски тип извънземни - изглеждащи като супергероите от комиксите: високи и необикновенно красиви.

Всички контакти стават в отдалечени местности. Почти всички продължават кратко. Само някои от посетителите били приятелски настроени. Повечето отвлечени американци не помнят какво им се е случило, докато не бъдат хипнотизирани. При професионална хипноза те разказват ужасяващи истории за медицински опити и злоупотреби. В Южна Америка отвличанията са чести, а хората получават съвсем повърхностно лечение. Всички случаи обачи показват, че извънземните не целят по-продължителни контакти или престоявания на нашата планета. Това показва, че на този етап нашето измерение не предлага приемливи условия на живот за извънземни форми на живот. Това веднага повдига въпроса: какво правят тези извънземни на нашата планета, ако не могат да останат за по-дълго време. В действителност отговорът е много лесен: те просто изчакват събитие, което да промени материалното ни измерение с надежда, че то ще е по-подходящо за техните нужди.

Големият брой на извънземните на земята, сравнен с този преди 1000 години например, показва че извънземните смятат, че много скоро нещо ще промени нашето измерение. Дали не са прави?
Статията е от .: FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки и др.
http://www.fenomenibg.com

URL адресът на тази статия е:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=20