|
poltergeist |
# 1 ≡ Полтъргайст вкъщи!!! |
Нов
Публикации: 1 от 2007/8/19
|
|
Здравейте! Още от малък се интересувам от паранормалното и бих искал да споделя една моя истинска случка от детството, която никога няма да забравя! Става въпрос за истинска поява на дух, който не беше злонамерен, но определено страховитият спомен ме преследва и до днес... Бях много малък, беше вечер като всички останали - родителите ми ме сложиха да си лягам, а на мен както винаги не ми се спеше (защото по принцип съм нощна птица). Именно заради това съм убеден в това, което ми се случи веднъж в живота - феномен, на който обърнах внимание доста години след това... Научавайки все повече и повече за духовете... Стоях с отворени очи в полутъмната стая и изведнъж "нещо" прошепна в ухото ми някаква неясна реч, която не се връзваше с нищо. Учудващото е, че изобщо не се изплаших, напротив - приех го абсолютно нормално и спокойно. Тогава имах един въображаем приятел и даже се зарадвах, защото си помислих, че е той. Тъй като тогава изобщо не знаех какво представляват духовете - помислих си, че "приятелчето" ми е зад леглото и се е навело да ми каже нещо... Спомням си даже, че започнах да се смея - радвах се (на нещо, което ако сега ми се случи ще ми се пръсне сърцето). Малко след това от задната ми страна се появи образа на вуйчо ми, който застана пред рещетката на тогавашното ми бебешко легло и започна да се смее и да ми се радва... Пак ще кажа - въобще не се уплаших, бях учудващо спокоен... Тогава аз реших, че вуйчо ми ни е дошъл на гости - виждах го така, както виждам всеки друг човек. Във възторг извиках със всичка сила на родителите ми да дойдат(те гледаха телевизия), защото вуйчо е тук. Баща ми дойде за отрицателно време крещейки защо не съм заспал вече и какви са тези глупости за вуйчо ми (който реално по това време си беше вкъщи - отдавна заспал)!!! Най - изненадващият и шокиращ момент за мен беше когато баща ми дойде и светна лампата... Тогава въпросният вуйчо просто се изпари - такова нещо НЯМАШЕ! Аз се разплаках и започнах да се кълна пред баща ми, че той е бил тук точно преди секунда, също така му разказах за всичко, което ми се случи... Но уви - без смисъл, баща ми ми каза, че това са глупости и че просто съм сънувал. Почувствах се ужасно, защото до ден днешен съм убеден, че всичко беше реалност, а не сън. След този случай повече нищо странно не ми се случи - нито поява, нито глас, нито нищо! Но от една страна се радвам за 2 неща: 1. Че съм бил прекалено малък, за да знам какво точно ми се случва и за да приема всичко толкова спокойно. 2. Лично за себе си имам доказателство за съществуването на такива паранормални явления. Бих се радвал на вашето мнение, ще се радвам да разбера за други подобни случаи! Сега живея в друг апартамент и всичко изглеждаше ОК, но след известно време започнах да се чувствам наблюдаван, неспокоен, имам чувството, че някой постоянно е зад мен! Странни звуци също ме обезпокояват от време на време. Полтъргайст или не - определено имам неприятно усещане - особено в определени места в апартамента. Последното необикновено нещо, което се случва и сега - в най-неочаквано време през нощта етажерките за тоалетни принадлежности в банята (които са залепени за стената с вакуумни съединители) падат вдигайки адски шум и будейки ни посред нощ с баща ми:(
[ Редактиран от poltergeist 19.08.2007 - 02:44 ] |
|
»19.08.07 - 01:32 |
|
|
Потребители онлайн | Общо 2 потребители са онлайн.
[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ] | | |
ПраваВие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.
|
|