FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно меню


/  Индекс на форумите » Алтернативни форуми » Духовност, езотерика

     ≡  Егология


  
 Принтирай темата 

§valko # 1 ≡ Егология

Нов

valko


Публикации: 2 от 2010/1/17


Здравейте,
Мисля, че този форум 'Духовност, езотерика' е подходящото място от форумите на FenomeniBG.com, където може да се даде информация за тази нова наука развиваща се в България. Като въведение за това какво е Егология може да прочетете една статия от новия сайт:


„ЕКРАНЪТ НА ЗДРАВЕТО” е скрит в косата

9000 цветни фотоснимки и прозрението на Димитър Захариев показаха наяве Синдрома на емоционалния срив

Всичко става "случайно". Един млад мъж, чакайки на някакво гише, се заглежда в парче стар вестник. МНЗ търси хора със силно биополе за експеримент. Годината е 1988-ма. Започват клинични изпитания. Накрая заключението: "Димитър Захариев влияе добре на чифтните органи - рефлекционни смущения на очите, скъсяване на следоперативния период при очни операции, стерилитет, мигрени, си-нуити, общо стимулиране на организма, различни форми на невроза, депресии." Така е намерено попрището, търсено цял живот. И изстраданото разбиране, че не е като другите, че в него бушуват и напират непознати сили. Така един човек намира своя истински път. А той, пътят, е нелек и трънлив.
Първоначално той се съсредоточава върху очните заболявания - при тях резултатът е видим. Оказва се, че въздействайки на очите, той влияе благотворно и на други органи. С други думи -човешкият организъм е система, съставена от много зависими един от друг елементи - лекува се всичко едновременно. Започват въпросите - кое е общото и кое е различното? Кой е факторът, който определя духовното и физиологичното ни състояние? С практиката идва и усещането, че когато има дисбаланс в емоционалното възприятие, започват проблеми със сериозни последствия. Странното е, че почти еднакъв дисбаланс води до съвършено различни заболявания. Защо сходно излъчване води при жена до кисти в яйчниците, а при мъж - до възпаление на простата?
Анатомията на всички хора е еднаква. Разликата идва от другаде - емоционалните стойности и възприятия. Въпроси... въпроси... Отговорът е "на върха на езика", но... Ден след ден през кабинета на Захариев минават стотици хора със стотици болки и всяка болка е единствена. Минават седем години, за да прогледне, за да забележи, че на врата на всеки втори човек има червено петно. Той ги е виждал и по-рано, но едва сега идва разбирането, че това не е дерматологичен проблем. Ще го нарече "белег на живота", "екран на здравето". Появата му е сигнал за енергиен, хормонален и емоционален дисбаланс в организма. Човекът с прозрението е сигурен с всичките си необикновени сетива, че в случая става въпрос за нарушено емоционално възприятие. Името на проблема изплува от само себе си -"СИНДРОМ НА ЕМОЦИОНАЛНИЯ СРИВ" (СЕС). Започва къртовска работа - заснемане и класификация на петната - 9000 са на брой снимките, въз основа на които Д. Захариев прави изводите си. Най-страшното е, че СЕС е заразен и разпространението му се дължи на „вирус”. Не се влияе от разстояния, предава се от човек на човек и поразява семейства, родове, групи и общности. Заразява те и се стаява - чака удобната среда и ситуация, за да те порази.
При заразения човек от мозъка към ендокринната система върви неправилна информация. Импулсите, които се изпращат, са променени целево от СЕС. Произведената хормонална смес е такава, че човек посреща емоционалната стойност неадекватно. Има хипо- или хиперфункция на жлезите с вътрешна секреция. При хиперфункция излишната хормонална маса се натрупва в енергийните депа на клетката-митохондриите.Тя видоизменя функциите и структурата на самата клетка. Кои органи ще бъдат поразени зависи от следните фактори:
- наследствена предразположеност;
- отслабване на даден орган, вследствие на прекарана травма или инфекция;
- активна дейност на органа в период на максимално емоционално напрежение;
- символно значение на органа в системата на значим личностен конфликт.
Натрупаната в клетките излишна хормонална маса Димитър Захариев нарича "парахормонална маса". В зависимост от нейното количество в клетката, той систематизира четири нива на поражение. Интензивността на цвета и големината на петното при всяко от тях са различни. Колкото по-голямо и по-лилаво е то, толкова нещата са по-страшни.

При Първо ниво те са малки, капковидни, почти незабележими. То е така нареченото "кавгаджийско ниво", преобладават емоционални проблеми.. Ако се чувствате безпричинно нервен, напрегнат, ако всички Ви дразнят, навярно на тила Ви вече има петно от Първо ниво.

На Второ ниво петната са малко по-наситени, леко разпръснати - като пръски червено мастило. То е така наречения "бизнесразрушител". Всичко върви наопаки - с каквото и да се захванеш, не успяваш. Хората в такива ситуации обикновено казват: "Направена ми е магия!".

Трето ниво е отговорно за пороците на човека. Тук са алкохолиците, комарджиите, наркоманите, пушачите... Порокът става център на вселената, изпълва живота, довежда до пълно деградиране на личността. Засегнатите от това ниво за нищо на света не се съгласяват да бъдат лекувани. Обикновено заради тях идват близките им. Резултатите са бавни и много трудни.

Четвърто ниво е най-опасното. Петното е огромно. Протича много сложен процес, клетките буквално са претъпкани с парахормонална маса. Има сериозни заболявания, цели органи са излезли от строя, а други са с променени функции. В такива случаи е задължително и лекарско наблюдение.


Най-странното е, че СЕС поразява най-активната и най-мислещата част от населението. Има професии с максимално натоварване - икономисти, учители, полицаи... Техните представители най-често попадат под ударите на СЕС. 80 % от населението на страната ни е заразено. Проблемът става национален -превръщаме се в застаряваща нация, раждаемостта все повече спада. Нравствените и морални норми са изкривени. Богатството и материалното благополучие се превръщат в самоцел. Духовните ценности са потъпкани. Несигурността и отчаянието са наши всекидневни спътници.
В дъното на всичко това стои Синдромът на емоционалния срив.
Но надежда за помощ има. Можем да я намерим в лицето на Димитър Захариев и създадения от него център „Егология”


Може би някои от вас ще подложат на въпрос достоверността на всичко това. По тази причина на новия сайт за Егология можете да гледате и част от видеоматериалите, на които хора споделят своето виждане или мнение за Егологията. Струва ми се, че те не са малко на брой и всеки от вас може да направи оценка на това, което вижда и чува, на това, което чувства. Тези видеоматериали са групирани и могат да се избират от главната страница (вдясно пише Видеомнения) или като се кликне на
Мнения на хора,
получили помощ
в център Егология
(отляво на главната страница). След това отляво можете да видите 4 групи Видеомнения. Резултатите не са малко, предполагам скоро ще бъдат качени още.
Ако желаете да научите повече за тази материя, можете да посетите новия сайт за Егология

Ако имате време, моля прочетете поне веднъж Новия Завет.

[ Edited by valko 14.08.2010 - 13:56 ]
»17.01.10 - 11:40 Профил

§valko # 2 ≡ Re: Егология

Нов

valko


Публикации: 2 от 2010/1/17


Новият Завет трябва да е Боговдъхновен и следователно да съдържа истината. Христос е казал 'Аз съм Пътят, и Истината, и Живота'. Нека всеки чете тази книга според себе си, своята гледна точка, своя мироглед.
Аз трябва да дам тук мненито на Димитър Захариев за Христос по различни причини. Вероятно не всички тук гледат предаването на сайта за Егология и по тази причина са пропуснали какво е казал Димитър Захариев. Затова вероятно е не само редно а и задължително да напиша тези неща, за да се знаят и да не бъдат забравени. Мога да обобщя така неговото виждане (вероятно не точните му думи, но в общи линии смисъла)-
Някои казват Божи Син. А дали е било така? Съвсем земен човек си е бил. Имал си е и любовница, знаете за жената, която му е мила краката с косите си, дъщеря (деца). Помагал е на хората понякога с добра дума, понякога с ръцете си. И те са го следвали на базата на кредит на доверие. След смъртта му някои хора са се подриграли и са създали условия за създаване на цялата тази администрация. А той наистина е обичал хората.
За кръста - според него това е средство за мъчение, на което е разпънат Христос и Дева Мария би си помислила, че който го носи, не обича сина и точно по тази причина.
По отношение на Църквата (говори като цяло без да разграничава деноминации), неговото мнение е негативно бих казал. Казвал е, че има и светци като отец Иван, втори, трети, пети. Казвал е и че познава свещеници, които са се родили богове.
Относно вероучението, мнението му е негативно.

Тъй като основната религия в България е Православието а и по други причини, нека да знаете тези неща. Нека според вашия ум и вътрешно усещане да осмислите всичко това.
»24.06.11 - 13:15 Профил
 Принтирай темата 

   

Потребители онлайн

Общо 1 потребители са онлайн.

[ Администратор: Geo ] [ Модерира: Vesi ]

Търсене

Ключови думи:    

[ Разширено търсене ]

Права

Вие не можете да публикувате мнения.
Вие не можете да редактирате мнения.
Вие не можете да добавяте анкети.
Вие не можете да прикачвате файлове.
Вие не можете да отговаряте в теми.
Вие не можете да изтривате мнения.
Вие не можете да гласувате.
XML / RSS
- Страницата е генерирана за 0.05 Секунди -