Алтернативният портал


Вече е имало ядрена война?
Тема: Цивилизация Дата: 2006/6/17

Ядрен взрив    Изглежда теорията на Дарвин, според която наше предци са били маймуни, губи все повече позиции. Наскоро завърши най- големият за последните 5 години съвместе иследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени. Подготвеният по него отчет се оказа пълен със съвсем неочаквани факти, свидетелстващи, че преди 25 хиляди години Земята е преживяла глобална ядрена война! По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мощни взривове в древни времена...


   Най- дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по- точно на земните пластове в него, е били изчислено времето на грандиозната катастрофа. Учените успели да определят и силата на ядреният взрив: повече от 500 хиляди тротилов еквивалент. За сравнение бомбандировката над хирошима е със сила 20 хиляди тона! Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя както смятат учените, е променила скороста на въртене на Земята около оста си! В резултат от ядрената експлозия, водата в световният океян е започнала движение и се е получило нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарало Земята да се върти по- бързо.

 

  През миналия век в градовете на маите са били открито древни календари ,в които денонощието е 36 часа. Учените смятат, че такава е била продължителността на Земният ден преди ядрената война. Между другото, в генетичната памет на съвременият човек още се пази тази информация. Опитите на физиолозите доказали, че ако човек е поставен в подземие и е лишен от възможността да следи времето, неговият организъм се настройва на денонощие с продължителност 36 часа. Според специалистите свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа има в древните предания и епоси на много народи. Ако се премахнат метафорите от митовете на африканските пигмеи за „голям огън, спускащ се от небето”, то ще се получи напълно достоверна хроника за взрив и последващата го ядрена зима. В световно известната „Махабхарата” достатъчно подробно се разказва как са се спасили от ядрената война. За първи път в света хората построили под земята бомбоубежище и се спасили от „унищожителния огън”. ( >>> За теорията за ядрена война между атлантите и древноиндийците можете да прочетете в тази статия в Алтернативния портал. )

 
Ядрена експлозия
 

  Подобни подземни галерии са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Сахара и Южна Америка. Предназначението на тези катакомби става видно даже за тези, които не са специалисти. Едно от неминуемите последствия от ядрената катастрофа е мутацията на живите организми. Радиоактивният мутагенезис преправя хромозомните вериги на човека, в резултат на което радикално се променя неговият облик. Нашите древни предци не са успели да избегнат тази участ. Скоро след глобалният взрив човешкото общество е представлявало сбор от мутанти. Сред тях е имало хора с крила, великани (техни кости и сега се намират по време на разкопки)и джуджета, чиито преки потомци са пигмеите в Африка и народите допа и хама в Тибет. Една част от тези мутанти не успели да се адаптират към околната среда и загинали, а други били изтребени от съперниците нахлуващи на тяхна територия.

 

  Учените смятат, че древните хора са имали трето око, намиращо се над носа, а в наше време генетичната памет за този орган определя нивото на интуицията на човека. Обаче най- типичните представители на облъчването с радиация са циклопите и монголоидите – в крайна сметка имено те са били основните конкуренти в борбата за оцеляване. Монголоидите победили! Сега тяхната раса е най – разпространена от всички човешки раси на Земята. Според специалистите процеса на мутация, макар и бавно и в момента продължава. И така, преди 25 хиляди години нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил и ние, съвремените хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа. Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не обяснява кой и защо е започнал тази древна ядрена война. Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента. Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стратира през есента...

Източник: NASA

 
Ядрена експлозия
 Статията е от .: FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки и др.
http://www.fenomenibg.com

URL адресът на тази статия е:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=143