FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюВажно: прочетете тази статия относно достоверността на материала отдолу!
Цивилизация : Вече е имало ядрена война?
Публикувано от demon22 на 2006/6/17 9:54:03 (32912 прочита )

Вече е имало ядрена война?

Ядрен взрив    Изглежда теорията на Дарвин, според която наше предци са били маймуни, губи все повече позиции. Наскоро завърши най- големият за последните 5 години съвместе иследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени. Подготвеният по него отчет се оказа пълен със съвсем неочаквани факти, свидетелстващи, че преди 25 хиляди години Земята е преживяла глобална ядрена война! По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мощни взривове в древни времена...


   Най- дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по- точно на земните пластове в него, е били изчислено времето на грандиозната катастрофа. Учените успели да определят и силата на ядреният взрив: повече от 500 хиляди тротилов еквивалент. За сравнение бомбандировката над хирошима е със сила 20 хиляди тона! Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя както смятат учените, е променила скороста на въртене на Земята около оста си! В резултат от ядрената експлозия, водата в световният океян е започнала движение и се е получило нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарало Земята да се върти по- бързо.

 

  През миналия век в градовете на маите са били открито древни календари ,в които денонощието е 36 часа. Учените смятат, че такава е била продължителността на Земният ден преди ядрената война. Между другото, в генетичната памет на съвременият човек още се пази тази информация. Опитите на физиолозите доказали, че ако човек е поставен в подземие и е лишен от възможността да следи времето, неговият организъм се настройва на денонощие с продължителност 36 часа. Според специалистите свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа има в древните предания и епоси на много народи. Ако се премахнат метафорите от митовете на африканските пигмеи за „голям огън, спускащ се от небето”, то ще се получи напълно достоверна хроника за взрив и последващата го ядрена зима. В световно известната „Махабхарата” достатъчно подробно се разказва как са се спасили от ядрената война. За първи път в света хората построили под земята бомбоубежище и се спасили от „унищожителния огън”. ( >>> За теорията за ядрена война между атлантите и древноиндийците можете да прочетете в тази статия в Алтернативния портал. )

 
Ядрена експлозия
 

  Подобни подземни галерии са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Сахара и Южна Америка. Предназначението на тези катакомби става видно даже за тези, които не са специалисти. Едно от неминуемите последствия от ядрената катастрофа е мутацията на живите организми. Радиоактивният мутагенезис преправя хромозомните вериги на човека, в резултат на което радикално се променя неговият облик. Нашите древни предци не са успели да избегнат тази участ. Скоро след глобалният взрив човешкото общество е представлявало сбор от мутанти. Сред тях е имало хора с крила, великани (техни кости и сега се намират по време на разкопки)и джуджета, чиито преки потомци са пигмеите в Африка и народите допа и хама в Тибет. Една част от тези мутанти не успели да се адаптират към околната среда и загинали, а други били изтребени от съперниците нахлуващи на тяхна територия.

 

  Учените смятат, че древните хора са имали трето око, намиращо се над носа, а в наше време генетичната памет за този орган определя нивото на интуицията на човека. Обаче най- типичните представители на облъчването с радиация са циклопите и монголоидите – в крайна сметка имено те са били основните конкуренти в борбата за оцеляване. Монголоидите победили! Сега тяхната раса е най – разпространена от всички човешки раси на Земята. Според специалистите процеса на мутация, макар и бавно и в момента продължава. И така, преди 25 хиляди години нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил и ние, съвремените хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа. Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не обяснява кой и защо е започнал тази древна ядрена война. Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента. Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стратира през есента...

Източник: NASA

 
Ядрена експлозия
 Свързани връзки
#Повече за Цивилизация
#Статии от demon22
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

Sikozu Re: Вече е имало ядрена война?
Навлиза в материята
Навлиза в материята

Sikozu

Регистриран на: 2005/12/3
Постове: 29
От: home


Та значи според "учените" от NASA кратерите не са от метеорит или друго небесно тяло, ами от ядрена война, след която се появават мутанти, циклопи, китайци и други мутагени :) И тая дума мутагенезис не съществува в нито един език по света. Тия резултати от какво изследване са ? На компютърните стратегии ли ? Ако тая статия е автентична мога да препоръчам на Буш да уволни полoвината персонал на NASA. :-P
»2006/6/19 0:42 Профил

anaa_hendsome Re: Вече е имало ядрена война?

Нов

anaa_hendsome

Регистриран на: 2006/2/3
Постове: 2
От:


Съгласна съм,че преди хиляди години е имало много по развити цивилизации от днешните.Това за ядрените експлозии не ми изглежда нереално.Възможно е сьщо така и кратерите от метеорити да се различават от тези,които учените са намерили.Това за 36-часовото денонощие също го вярвам,защото съм стояла на тъмно 2 денонощия и съм забелязала,че биологичния ми часовник изостава.Обаче това за мутантите не го вярвам.Чесно!Като го подкрепят с повечко доказателства,може ;)
»2006/6/20 13:50 Профил

Посетител Re: Вече е имало ядрена война?
След като прочетох статияата в съзнанието се появиха няколко въпроса, които искам да задам към авторите (или поне към този който е публикувал статията) на статията.
Ако тия древни цивилизации са имали такъв технологичен напредък, та са водели помежду си ядрена война, къде са останките от съоръженията, военните заводи и т.н. където са се произвеждали тези оръжия за масово унищожение? Или ще ми кажете, че за 25 000 години са се "стопили" в земните недра? А как тогава са оцеляли кости и вкаменелости на животни отпреди милиони години?
Какво гориво са ползвали за транспортните средства за пренасянето на тези бомби до местата за детонация или може би са ги носили на носилки и там са взривявани посредством удари с кремък?

Абе недейта така бе хора ... Поне допреди тази статия имах поне малко вяра в това което пишете .... Ай чао сега!
»2006/6/21 11:23

demon22 Re: Вече е имало ядрена война?
Навлиза в материята
Навлиза в материята

demon22

Регистриран на: 2005/10/1
Постове: 19
От:


Статията съм я побликувал аз, но тя е взаимствана от побликуваната статия във весник "Дума" бр. 139 (4444) от 16 юни 2006 год. По късно материяли на същата тема бях пуснати и във в." Стандарт" и "Труд", както и по няколко телевизии. Това трябва да говори, че не аз съм си измислил тази статия, а тя е побликувана във доста сериозни медии, също така този материял можеше да се прочете и на страницата на НАСА, но за жалост май вече я няма,не съм проверявал дали я има на страницата на Европеиската космическа агенция, но ако искате проверете. Какво е останало от тези цивилизации и къде са техните оръжия и укрития не може да знам, а и в статията се казва, че от есента стартира ново проучване именно по този въпрос. Ако сте чели дори и малко от материялите които се намират на тази страница свързани със цивилизациите ще разберете, че останки от тези цивилизации има навсякъде в света! Като почнеш от пирамидите и свършиш до сложните водохранилища строени преди хилядолетия в подножието на Урал ние сме заобиколени отвсякъде с "можеби" тази цивилизация. Наскоро учените откриха, че пиравидите в Египет са строени преди повече от 15 - 20 хиляди години а не както се смяташе до сега! А пирамиди има навсякъде в Камбоджа в Перу и Мексико, Египет а вече и в Хъратска в Европа. Учените са изчислили, че на места земните насипи са се увеличили с 300 до 1000 метра само за последните 20 хил. години защо тази цивилизация де не се намира под тези пластове???
»2006/6/24 18:09 Профил

mechka Re: Вече е имало ядрена война?

Нов

mechka

Регистриран на: 2006/7/3
Постове: 7
От:


интересно като стигнем тва ниво на развитие дали и ние ша са взривим(като се има в предвид че всичко в една или друга степен има периодичност)
като се има предвид възрастта на земята,бая пъти сме се анихилирали :evil:
»2006/7/3 15:36 Профил

Посетител Re: Вече е имало ядрена война?
Stignali sme nivoto , i sme na praga da se izbieme.
Vapros na vreme e . Ne se znae na onq lidera na Severna Koreq ili na Bu6 koga 6e im skivne da si razmenat malko Uran .
»2006/7/14 22:11

longgo Re: Вече е имало ядрена война?

Нов

longgo

Регистриран на: 2005/12/27
Постове: 2
От:


Не е лоша статията само дето наистина има много. "този решил"..или "оня казл.." Но наистина е пълен абсурд да се смята че видиш ли една маймуна изведъж открила колко е по хубаво да се ходи изправен,че ако си изправен може и да порабоиш.. и че колкото работиш откриваш колко е удобно да го има и колелото , а щом има нещо кръгло ,значи това определено е маса на която няколко маймуни ще обсъждат мач :) Ех пък тоя ДЪрвин ..
Но определено има някаква закономерност и колкото и да ставаме по-развити,толкова с по-модерни и хуманни средства ще си е**м мамата :-) Лошото е че въпреки,че се имаме за най-съвършенното стадо на земята , пак сме си стадо и заради едно говедо на чело на стадото,доста хрисим добитък ще си се затрие.. Айде успех и повечко статии,че да има какво да се чете ;)

[ Редактиран от longgo Включен 2006/10/31 22:27 ]
»2006/11/1 0:24 Профил

Azimantyliul Re: Вече е имало ядрена война?

Нов

Azimantyliul

Регистриран на: 2006/10/25
Постове: 6
От:


Не знаех, че НАСА се занимават с такива глупости! Че е имало развити цивилизации, които вероятно са посещавани от "боговете" - за това има редица свидетелства. Но, че сме потомци на мутанти... доста бозава теорийка в американски психопатичен стил! Не отричам всичко в статията, но в нея прозира непрофесионалният почерк на автора. Сериозен учен не би се изказал така.

[ Редактиран от Azimantyliul Включен 2006/11/8 21:32 ]
»2006/11/8 23:30 Профил

Посетител Re: Вече е имало ядрена война?
Bravo! "Po-ubavo ot Sofia nema i po-dalboko ot Iskaro nema... 6tom ne znam ne6to zna4i to ne e viarno i ne moje da sa6testvuva...a az po princip znam vsi4ko"...Eto tazi logika mapravo me izumiava! Kakav dalnoviden pogled v nau4nite poznania bez da si profesionalist - svobodno zaema6 kraini pozicii, makar da si samo laik v oblastta... Te tova e! Nazdrave na vsi4ki s razvihreno tvor4esko mislene!
»2006/11/12 10:52

Azimantyliul Re: Вече е имало ядрена война?

Нов

Azimantyliul

Регистриран на: 2006/10/25
Постове: 6
От:


посетителю, ако говориш за мен много грешиш. Ако има нещо, което всеки сериозен учен трябва да подлага на безмилостна критика, това несъмнено са историиките за мутанти! И в Япония е имало ядрена война, но не се срещат мутанти. :-?
Приемането на всякакви теории за чиста монета е истински антинаучен подход. Така не се търси истината.
Може и да не съм професионалист, но не съм и лаик, драги!
»2006/11/28 23:48 Профил

exin Re: Вече е имало ядрена война?

Нов

exin

Регистриран на: 2007/10/10
Постове: 2
От:


da ne zabravqme 4e egiptenite sa dobivali oran neznaino kak
»2007/10/10 3:33 Профил

Gatsinski Вече е имало ядрена война?

Нов

Gatsinski

Регистриран на: 2007/10/6
Постове: 5
От: Враца


Ами, ако преди двадесет и пет хиляди години на Земята е имало война между извънземни нашественици и друга високо развита раса.Може би войната е била между два враждуващи вида, които спорят за Земята, или между вече заселили се същества, които са били нападнати от друга раса.Или между истинските земляни и нашественици.Може би ние сме били роби (преди това може да сме били процъвтяваща колония или просто ниско развита раса).Всичко е възможно.Може да сме освободени, а UFO да са корабите на нашите спасители, които ни посещават за да проверят как върви развитието ни.Може би войната още се води.Има много хора, които твърдят, че са били свидетели на битка в небето между два или повече кораба.Може дори Земята да е нещо като междугалактически зоопарк или цирк.Извънземни идват и се присмиват на нашето примитивно (за тях) общество.
»2007/10/15 21:03 Профил

Gatsinski Re: Вече е имало ядрена война?

Нов

Gatsinski

Регистриран на: 2007/10/6
Постове: 5
От: Враца


Цитат:

da ne zabravqme 4e egiptenite sa dobivali oran neznaino kakСпоред мен твърденията, че в древноста е добиван уран или или друго радиоактивно вещество е лъжа.Имаше твърдения, че кивотът е бил древна електрическа батерия или, че е пълен с радиоактивни скали, защото всеки който се приближил до умирал, а жреците, които имали право да извършват ритуали близо до него използвали защитни дрехи.Не вярвам, че тогава сме знаели толкова много за радиоактивноста.Аз бих повярвал, че щом НЛО навлезе в атмосферата използва за движението си звукови вълни, защото тази технология макар и все още недостъпна за нас е възможна.Ако използваме звукови вълни с точна последователност можем да преодолеем гравитацията.Даже бях чел, че тези вълни създават житните кръгове.
»2007/10/15 21:16 Профил

Multikill Re: Вече е имало ядрена война?
Навлиза в материята
Навлиза в материята

Multikill

Регистриран на: 2008/2/6
Постове: 13
От:


pro4etoh statiqta i mislq 4e takova ne6ot naistina moje bi e imalo. Ako pro4etete edna druga statiq pak v tozi sait za tova kak se sazdadeni 4ovecite e spomenato kak po vis6a izvanzemna civilizaciq ot planetata X e sazdala horata.Moje bi imenno te sa re6ili da uni6tojat tqhnoto sobstveno tvorenie 4oveka. Bilo e qko mele sigurno :-D koeto vse pak e po dobre da ne vijdame.
»2008/2/6 19:02 Профил
- Страницата е генерирана за 0.11 Секунди -