Алтернативният портал


Официално откриване
Тема: За сайта Дата: 2005/8/26

Здравейте,
 
Радвам се най-накрая да мога да кажа Fenomenibg.com - Алтернативният портал е готов! Изграждането му ми костваше доста време и усилия, но определено си струваше. Цялата информация от стария сайт е прехвърлена тук, можете да очаквате много нова информация за любимите ни теми от wmyst.hit.bg - Световните мистерии, както и за други, незасягани до момента теми.
 
Ето някои от придобивките в новия сайт:
- ако се регистрирате, можете да ползвате следните екстри: получаване и изпращане на лични съобщения с други потребители, пълноправно участие във форума, пускане на анкети по теми, които ви вълнуват, можете да предлагате статии, които да публикувам в сайта.
- придобивки за всички потребители: RSS feed за да получавате винаги най-новото от Алтернативния портал във вашия RSS четец, участие в анкети, търсене в сайта, общо и по категории... и други необходими и полезни екстри, които оставям да откриете сами.
 
За да видите статии, публикувани предишните месеци можете директно да отидете в архива на статиите и да изберете месеца, през която е публикувана, за да видите статиите, публикувани през този период.
 
Надявам се, че няма да останете разочаровани. Ако имате идеи за подобряване на сайта, или сте попаднали на интересна статия, която мислите че ще бъде интересна и на другите, пишете ми на email geo@fenomenibg.com, ще се старая да отговоря на всички ви. Ще се радваме ако можем с ваша помощ да направим Алтернативният портал една истинска алтернатива на всичко, с което ни заливат по радио, телевизия и интернет...
 
Приятни първи минути в новия ни алтернативен портал...
 Статията е от .: FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки и др.
http://www.fenomenibg.com

URL адресът на тази статия е:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=84