FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюЗа сайта : Официално откриване
Публикувано от Geo на 2005/8/26 2:07:33 (12751 прочита )

Официално откриване

Здравейте,
 
Радвам се най-накрая да мога да кажа Fenomenibg.com - Алтернативният портал е готов! Изграждането му ми костваше доста време и усилия, но определено си струваше. Цялата информация от стария сайт е прехвърлена тук, можете да очаквате много нова информация за любимите ни теми от wmyst.hit.bg - Световните мистерии, както и за други, незасягани до момента теми.
 
Ето някои от придобивките в новия сайт:
- ако се регистрирате, можете да ползвате следните екстри: получаване и изпращане на лични съобщения с други потребители, пълноправно участие във форума, пускане на анкети по теми, които ви вълнуват, можете да предлагате статии, които да публикувам в сайта.
- придобивки за всички потребители: RSS feed за да получавате винаги най-новото от Алтернативния портал във вашия RSS четец, участие в анкети, търсене в сайта, общо и по категории... и други необходими и полезни екстри, които оставям да откриете сами.
 
За да видите статии, публикувани предишните месеци можете директно да отидете в архива на статиите и да изберете месеца, през която е публикувана, за да видите статиите, публикувани през този период.
 
Надявам се, че няма да останете разочаровани. Ако имате идеи за подобряване на сайта, или сте попаднали на интересна статия, която мислите че ще бъде интересна и на другите, пишете ми на email geo@fenomenibg.com, ще се старая да отговоря на всички ви. Ще се радваме ако можем с ваша помощ да направим Алтернативният портал една истинска алтернатива на всичко, с което ни заливат по радио, телевизия и интернет...
 
Приятни първи минути в новия ни алтернативен портал...
 Свързани връзки
#Повече за За сайта
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

theones Re: Официално откриване

Нов

theones

Регистриран на: 2005/8/26
Постове: 4
От:


Аз съшо се радвам да съм тук ;)
Поздравления, и много усппехи на сайта... и да слагаш по често нови статии....
»2005/8/26 18:43 Профил
- Страницата е генерирана за 0.04 Секунди -