FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюВажно: прочетете тази статия относно достоверността на материала отдолу!
НЛО конспирации : Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилизации
Публикувано от demon22 на 2006/1/22 21:21:36 (75030 прочита )

Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилизации

 Извънземен  Съществуват предположения, основаващи се на определени публикации, че по времето, когато са взривени първите атомни бомби над Хирошима и Нагасаки през август 1945г., на Земята има изградени две (2) бази на извънземна цивилизация. Тази цивилизация условоно може да обозначим като Б-169, тъй като нейните представители са с бяла кожа, имат черти, много близки до човешките, и са със средна височина около 169 см. Приликата между хуманоидната раса и земните жители не е случайна, тъй като се предполага, че двете раси имат общ генетичен корен в по-далечното минало. Съгласно тази хипотеза представителите на цивилизацията Б-169 отдавна държат под наблюдение и опека човешкото развитие.


Предвид на общия генетичен корен хуманоидите от тази раса са настроени приятелски и дружелюбно към земните жители и се стремят към минимална намеса в развитието на земната цивилизация. Съгласно хипотезата базата им, намираща се в "Долината на мълчанието" в Мексико, има тройна функция по онова време. От една страна, от местоположението на базата в Мексико могат да се контролират посещенията на кораби от други извънземни раси, идващи към Земята, както от звездното небе на южното полукълбо на планетата ни, така и пристигащи от небето на северното полукълбо. Друга функция на споменатата база на Б-169 съгласно хипотезата е да охранява каналите за пътуване във времето на тази цивилизация, намиращи се на територията на "Долината на мълчанието".

Съществуват определени предположения, че базата на цивилизацията Б-169 в тази долина е постоянно действаща от 1895г., когато голяма група кораби са приземява в нея. Втората база съгласно хипотезата се намира в района на Бермудския триъгълник и играе ролята на станция, от която непрекъснато се изпраща информация към центровете на тази цивилизация в Космоса. Тази информация вероятно съдържа основните научни постижения на човешката цивилизация, както и данни за посещенията на чужди космически кораби в околоземното пространство. Възможно е от района на Бермудския триъгълник да се изпращат често и пратки с образци земна техника към близки космически бази на извънземните. Предполага се, че основният предавател и ретранслатор на тази база се намира на 230 км в южна посока от Маями Бийч и на 90 км от брега на полуостров Флорида, разположен е на дъното на океана на 900 м дълбочина и има форма на правилна триъгълна пирамида с размери, близки до размерите на Хеопсовата пирамида в Египет.

Има хипотеза, че освен на споменатите вече места на Земята цивилизацията Б-169 има бази на обратната страна на Луната, разположена на площ от 100 кв. км под лунната повърхност, както и на Титан - един от спътниците на Сатурн. Съществуват предположения, че мощният електромагнитен импулс от взрива на двете атомни бомби през 1945г. над Япония е бил засечен една година по-късно от кораб на друга чужда цивилизация, преминаващ на една светлинна година от планетата ни. Някои сведения сочат, че представителите на тази чужда цивилизация са били със сива кожа и с височина, средно около 123 см. Поради това можем условно да я обозначим като С-123. Вероятно от кораба, засякъл импулса, е бил изпратен разузнавателен модул към нашата планета. Разузнавателният апарат навлязъл във въздушното пространство над планетата ни. На 2 юли 1947г. той бил засечен и свален от кораби на цивилизацията Б-169. Апаратът паднал в района на град Розуел в щата Ню Мексико в САЩ.

Екипажът на модула, състоящ се от четири хуманоида, успял да катапултира преди падането на кораба, но от нарушена херметизация загинал поради изгаряния при вдишване от досега с тежката за тях атмосфера. Падналият кораб и хуманоидите от С-123 били открити и изследвани от американските власти. Запазените останки били отнесени първоначално във военно въздушната база "Райт Патерсън". Действията на цивилизацията Б-169 вероятно са били продиктувани от факта, че те не искали цивилизацията от С-123 да влезе на този етап в контакт с човечеството поради усложняване на обстановката. Освен това корабът на С-123 бил навлязъл в пространството над базата на Б-169. В началото на октомври 1947г. втори кораб на С-123 бил свален над щата Аризона в северозападната част на Райската долина, северно от град Финикс. На 25 март 1948г. край град Ацтек в щата Ню Мексико, САЩ, бил свален трети кораб на цивилизацията С-123, а на 7 юли 1948г. на 45 км южно от гр. Ларедо в същия щат се разбива четвърти апарат на тази цивилизация, свален отново вероятно от апарати на Б-169.

Битката за контрол над космическия остров, наречен Земя, продължава и през следващите години. Съгласно предположения основаващи се на определени сведения, през лятото на 1952г. цивилизацията, обозначена като С-123, изпраща ескадра от няколко кораба към Земята. През юли същата година от земни станции и радиотелескопи е засечено, че от подводната атлантическа база на Б-169 и от лунната им база се вдигат две ескадрили, които пресрещат в близкото космическо пространство корабите на С-123. В последвалия конфликт няколко кораба на сивите хуманоиди биват свалени. Един от засегнатите кораби на С-123 с диаметър 27 м предприема аварийно кацане на територията на авиобазата "Едуардс" в щата Калифорния, но екипажът му загива. Апаратът е евакуиран от ВВС на САЩ. Трудно е да си представим битката между корабите на С-123 и Б-169, които се предполага, че могат да пътуват във времето и в други измерения на пространството.

Можем само да наблюдаваме резултатите от подобна битка в нашето пространство, където понякога падат някои от свалените кораби. След битката кораби от ескадрата на Б-169 извършват пет часов разузнавателен полет над Вашингтон, преди да се приземят в подводната си база, която е разположена в големия подводен каньон северно от пуерториканското крайбрежие. Една седмица по-късно те извършват нови контролни полети над Белия дом и други стратегически обекти с цел да проследят реакцията на земните жители при подобни инциденти. Три месеца след инцидентите над Вашингтон, е създадена Агенцията на национална сигурност (National Security Agency- NSA). Агенцията макар и да стои в сянка, обработва до 97% от разузнавателната информация. На ЦРУ и ФБР се падат едва 3%. Логично е тя да е най-информирана относно феномена НЛО, а не както се смята от много хора че за това е отговорна ЦРУ.

Интересно е да отбележим, че през 1954г. и следващите години НЛО са предприемали редица кацания на космически изпитателни полигони на САЩ и Русия. Съществуват сведения, че през следващите години конфликтът между двете извънземни раси на С-123 и Б-169 е продължил. На 21 май 1953г. е свален разузнавателен кораб на цивилизацията С-123. Корабът с дисковидна форма с диаметър 10 м и височина 6 м пада в района на град Кингман в щата Аризона. След катастрофата апаратът, в който е намерено тялото на един сив хуманоид, висок 1,2 м в сребрист комбинезон, е изследвано подробно от ВВС на САЩ. През 1954г. ситуацията вероятно се изменя. Около планетата ни се появяват кораби на нова цивилизация, за която съществуват предположения, че отдавна поддържа близки контакти със сивите хуманоиди. Според някои данни, извлечени от катастрофирали НЛО, и от някои документирани срещи от трети вид родните планети на двете раси отстоят на разстояние само на половин светлинна година.

Новопоявилата се раса можем да обозначим условно като Б-200, тъй като нейните представители са с бяла кожа и са високи средно около 200 см. На 18 декември 1955г. кораб на тази цивилизация взривява 60-метров кораб на цивилизацията Б-169 в близкото космическо пространство. Десет парчета от този кораб се превръщат в изкуствени спътници на Земята и години наред по-късно са наблюдавани от центровете за следене на космическите кораби на САЩ и Русия. По данни, достигнали до пресата, през същата 1955г. експерти от секретните служби на САЩ и Русия се срещат в Женева и се договарят за първи път за необходимата секретност при по-нататъшното осветляване на проблема НЛО. Някои сведения показват, че през 1959г. апарат на Б-169 успява да свали кораб на Б-200 над територията на САЩ и да се реваншира. В сваления обект ВВС на САЩ намират на телата на двама пилоти, високи около 210 см. Как се изменя ситуацията през 60-те години?

От 1960г. влизат в действие първите американски глобални спътникови разузнавателни системи. Първата такава система е "Мидас" - изградена от спътници, снабдени с инфрачервени датчици, които са в състояние да откриват изстрелването на междуконтиненталните балистични ракети. Така изградените спътникови системи позволяват вече тотален информационен контрол над планетата на ръководните среди на САЩ. Всеки НЛО, появил се над планетата, е можел да бъде регистриран и анализиран. Ето защо след създаването на глобалната система за наблюдение над планетата ни през 60-те години за някои извънземни посетители на Земята е било трудно да останат незабелязани. Въпреки техническите възможности на своите кораби, които не са никак малки, извънземните са били принудени да встъпят в определени взаимоотношения с управляващите кръгове на Земята, главно за да се избегнат недоразуменията.

Известно е например, че при атакуване на НЛО от изтребителната авиация са били унищожени много самолети и много техни пилоти са загинали. Съгласно изградената хипотеза през 1962г. екипаж на НЛО, принадлежащ към цивилизацията С-123, съвсем неслучайно прави първи опит за влизане в контакт с ръководния екип в САЩ. Корабът с диаметър 22 м и височина 4 м се насочва към военно въздушната база на САЩ "Холоман", но е поразен от лъчева система на кораб на Б-169. Специалистите от радиотехническите служби, следили обекта до мястото на падане отбелязват, че той се е врязал в Земята със скорост 145 км/ ч. В кабината на летящата чиния били намерени на двама извънземни, облечени във сребристи комбинезони, с височина 1,2 м. Предотвратяването на контакта от страна на Б-169 може би се дължи на факта, че представителите на тази цивилизация вероятно предварително са били приели първи да встъпят в контакт с управляващите кръгове на Земята, при това, когато земен кораб за първи път се приземи на небесно тяло извън родната планета. Предполага се, че хуманоидите от С-123 са желаели контакт да бъде осъществен веднага след извеждането на кораб със земен екипаж на околоземна орбита. Възможно е също така те да са искали по-бързо да изградят своя база на планетата ни, при условие, че тя се намира на стратегическо от тяхна гледна точка.

През 1963г. една година след инцидента в базата "Холоман", космическа ескадра на сивите хуманоиди и на белите гиганти отново е засечена около Земята от системи за далечно следене на ВВС. Документирани данни на срещи от така наречения трети вид показват, че в периода 1960-1961г. кораби на расата, която обозначихме условно като Б-200, основно проучват планетата ни. Според някои непотвърдени сведения благодарение на взетата помирителна позиция от страна на хуманоидите от Б-200 между флотилиите на С-123 и Б-169 не избухва нова война в близкото космическо пространство. Така може би през юли 1963г. в "Морето на спокойствието" на лунната повърхност югоизточно от кратера Рос ескадрите на трите цивилизации се срещат. Те се състоят общо от около 200 кораба, от които над 30 са огромни, а над 150 са с по-малки размери. Вероятно в преговорите между представителите на трите извънземни сили е постигнато компромисно решение. От бъдещото развитие на събитията около планетата след тази среща, могат да се направят някои предполагаеми изводи за същността на намерените компромисни решения, а именно: Сивите хуманоиди ще установят контакт с представители на ръководните кръгове на човечеството. Контактът ще бъде ограничен по място и по време. Контактът няма да повлияе съществено на развитието на земната цивилизация. Забранява се използването на мощни оръжия на Земята и в околоземното пространство.

На фона на плуващата в лунното небе синя планета по-нататъшната съдба на човечеството е била решена и уточнена. Според изградената вече хипотеза през 1964г., ползвайки разрешение от другите извънземни сили за установяването на контакт с някои от ръководните среди на Земята, представители на цивилизацията С-123 установяват връзка и уточняват нова дата на среща с американските власти след инцидента през 1962г.
Така се стига до срещата от 30 април 1964г., когато според публикувани данни във военновъздушната база на САЩ "Холоман" (свързана с инцидента от 1962г.) в щата Ню Мексико в предварително определен район са кацнали три кораба, от които са слезли няколко извънземни от цивилизацията С-123. Чакали ги офицери от тайните служби и хора от групата "Majestic 12". Там на място се е провело първото съвещание, което е било филмирано (над 2000 м филмова лента). След тази първа среща са се провели още няколко, където се са направили крачки напред в разбирателството с малките сиви хуманоиди от тази цивилизация. Има и предположения, че на срещата са присъствали и наблюдатели и представители на цивилизациите Б-169 и Б-200.

Така в периода 1969-1972г. представители на правителството на САЩ са се договорили с тях. В сключения договор се казвало, че в замяна на технологията, която извънземните ще дадат и която е свързана със създаването на анти - гравитационни машини, правителството на САЩ ще си затвори очите пред някои неща, които се случват, и ще осигури на извънземните места за строеж на бази, където необезпокоявани да реализират изследователската си дейност и където те на свой ред да покажат на учените някои нови технологии. Така от 1972г. започва разширяването на една от най-секретните (вече не) бази в Groom Lake, на която е построена под ръководството на извънземните огромно подземно съоръжение. Там се е доставил договореният инструментариум, управляван единствено от тях. Според публикации, достигнали до пресата, секретният изпитателен полигон за летящи чинии в комплекса "Groom Lake", известен като Area 51, е разположен в щата Невада на приблизително 305 км в северозападна посока от Лас Вегас.

Само на 6 мили от Groom Lake се намира базата Tonopah, където е разположен щаб на командването на ВВС на САЩ. Някои данни сочат, че след 1972г. е създаден още един полигон за изпитване на нови космически кораби в непосредствена близост до базата Groom Lake. Това е базата "Papoose Lake", известна под названието Area S-4, която е изградена под контрола на представители на Б-169. Според някои предположения въпреки постигнатите договорености през периода 1964-1972г. цивилизациите, които условно приехме като С-123 и Б-169 не са бързали с доставката на нови технологии за американските власти. Причината за това може да се крие в нежеланието на извънземните да се намесват пряко в еволюцията на човечеството поради редица причини. Този факт вероятно е свързан и с постигнатите споразумения между извънземните сили през 1963г.

Въпреки това нежелание американските власти, разполагайки с части от разбити летящи дискове от времето на стълкновенията между извънземните раси и развивайки редица нови клонове на физиката през 60-те години успяват, според някои сведения през 1966г. в пустинята Мохаве (до която се намират споменатите бази) да изпитат първия кораб с неконвенционален хронален двигател на задвижване подобен на този от НЛО. По публикувани данни в базите Groom Lake и Papoose Lake се извършват успешни изпитания на кораби, изградени на анти- гравитационен и хронален принцип и сега. Изпитанията на блестящите апарати се извършвали главно през ноща между 21.00 вечерта и 06.00 сутринта. Апаратите, които се изпитвали в посоченото време, се захранвали от управляван термоядрен синтез удържан от мощно магнитно поле. Този процес е бил овладян за първи път през 1985г. в лаборатория в Лос Аламос в щата Ню Мексико.

Според публикации от известно време управляващите среди на САЩ имали гост консултант и от цивилизацията Б-169 поради усложнената обстановка около Земята. Трябва да се има предвид, че след първите договорености подобни взаимоотношения извънземните екипажи са установили и с някои от другите големи земни сили. Така например първият контакт на високо ниво с руснаците е осъществен през 1971г. Малко по късно руската страна също е взела участие в тайния съюз. По публикувани материали след сключването на първия договор с представителите на расата на сивите хуманоиди правителството на САЩ, опасявайки се от тяхна хегемония, е направило всичко възможно да сключи споразумение и с представители на друга високоразвита цивилизация, корабите на която посещават Земята. Разполагайки с данни от космическото разузнаване, че нашата планета е посещавана активно и от екипажи на хуманоиди, които по нищо не се различават от земните хора, и използвайки възможностите на космическите полети и комуникации, ръководните кръгове на САЩ са успели да установят контакт и с представители на цивилизацията Б-169. За осъществяването на този контакт е спомогнало много знанието на управляващите среди на САЩ за интереса на представителите на тази цивилизация към космическите полети на хората, за това, че те имат бази под лунната повърхност, и че техните космически кораби имат различни размери и опознавателни знаци за разлика от корабите на сивата раса, чиито опознавателни знаци представляват стрела в полусфера.

Не на последно място може да се постави и доброжелателното отношение на бялата раса (Б-169) към земните жители. Така, форсирайки програмата "Аполо", след кацането на кораба "Аполо-11" на повърхността на Луната на 20 юли 1969г. контактът е бил осъществен от американските власти. Ето как е протекъл той: На около четвърт път до Луната три кораба на бялата раса от Б-169 приближили "Аполо-11" на разстояние около 4 мили. Астронавтите ги фотогрфирали и уведомили базата в Хюстън. В навечерието на историческото приземяване на Луната. когато модулът на космическия апарат се снижавал да кацне до кратер на Лунната повърхност, следващите го три кораба се разположили на ръба на същия кратер, на разстояние около 300 м. Тяхното кацане било фотографирано от Едуин Олдрин. Корабите имали диаметър около 60 м и 8 м височина.

Неслучайно при кацането Армстронг възкликва: "Тук има огромни обекти, сър! О, Боже! Стоят от другата страна на кратера и ни наблюдават." По програма американският астронавт е трябвало да излезе на десетия час след кацането на модула "Eagle", но той получава нареждане от центъра за управление на полета в Хюстън да излезе и да стъпи на лунната повърхност още на петия час. Така на 21 юли 1969г. в 02.56.20 часа по Гринуич Нил Армстронг осъществява историческата първа стъпка на човек на лунната повърхност. Малко по-късно Олдрин излиза извън лунния модул. Двамата с Армстронг монтират лунна сеизмична станция на 68 м от кацналия кораб, а след това и лазерен отражател.
Според някои непотвърдени официално сведения малко по-късно няколко извънземни представители на цивилизацията Б-169, облечени в скафандри, излизат от чуждо- планетните кораби. Те поканват американските астронавти да посетят един от техните кораби. Така на 21 юли 1969г. в 03.35 часа по Гринуич първият контакт бил осъществен. Срещата е продължила 69 мин. от общо 151 мин. прекарани от Армстронг извън "Eagle". Трябва да се отбележи, че за нея американското правителство се е било подготвило отдавна. За това говори фактът, че при кацането на Луната Армстронг и Олдрин оставят силиконов контейнер, поръчан преди началото на полета, в който имало посребрена лента с електронен запис, съдържащ следното: поздравления от президентите на 74 държави на Земята, съставено на 24 езика; извадка от конституцията на САЩ, отнасяща се за въздушната и космическа навигация, подписана през 1958г. от президента Айзенхауер.

По публикувани материали при първоначалните преговори между американците и Б-169- най-близка до човешкия вид, последните предложили да изгонят сивите хуманоиди от планетата ни. Предложението не било прието, тъй като това би довело до голяма война между сивата и бялата раса с непредсказуеми за човечеството последици. Някои сведения показват, че при контактите си с представителите на тази цивилизация действията на американското правителство ревностно били следени от сивите хуманоиди. Неслучайно американските космонавти при изпълнение на мисията "Аполо" се страхували от враждебни действия спрямо тях от страна на корабите на сивата раса, които ги следели. Според публикувани материали освен с представителите на двете най-посещаващи ни цивилизации (50% от посещенията на НЛО дължим на сивите хуманоиди а над 30% на хуманоидите приличащи на хората) управляващите среди на САЩ са се опитали да установят отношения и с останалите "гости" на нашата планета.

За целта през 1974г. в САЩ била създадена станция за следене и примамване на НЛО. Тя представлявала система от 100 прожектора с мощност по 1 000 000 вата всеки, които били фокусирани в определена точка в небето, създавайки в нея ярко светлинно кълбо. Тъй като НЛО винаги са проявявали голям интерес към всякакви енергетични и природни аномалии, реакцията не закъсняла. Съвсем скоро след пускането и в действие станцията била посетена от няколко НЛО, които долетели със скорост 16 000 км/ч. За съжаление корабите на третия най-често посещаващ ни вид хуманоиди, а именно на двуметровите същества (10% от посещенията на НЛО дължим на тях) не проявили особен интерес към поканата за контакт. След като два от техните кораби направили два кръга над споменатата станция, отлетели със същата скорост, с която били дошли. Съществуват сведения, че цивилизацията на двуметровите гиганти се придържа към политика на минимална намеса в развитието на човека. Нещо повече, известни са данни, че те са против тоталната намеса на сивите хуманоиди в това развитие.

Трябва да се има предвид, че освен разглежданите три цивилизации, чиито кораби най- често посещават планетата ни, има публикувани данни за още около 60 цивилизации, апаратите на които епизодично са посещавали Земята. През 80-те и 90-те години около планетата ни са забелязани масирани разузнавателни полети на апарати на две други цивилизации. Едната от тях е на два и половина метрови гиганти, които навремето вероятно са наблюдавали строежа на пирамидите. Последните са имали база на Марс по онова време. Техните кораби са с форма на кълбо, около което нерядко се наблюдава пръстен. Втората цивилизация е на същества около 1,5 м високи, които по външен вид приличат много на човека. Съществуват предположения, че те имат общ генетичен корен с човешката раса подобно на цивилизацията Б-169. За разлика от последните обаче те са по агресивни в действията си. Техните кораби са с форма на равностранен триъгълник и пристигат на Земята откъм южното полукълбо, по специално от посоката на съзвездието Южен Кръст. През 1990г. вероятно именно техни кораби предприемат активно разузнаване над военни обекти на НАТО и Варшавския договор, над Брюксел и Москва.

Според направения анализ на съществуващите сведения сивите хуманоиди(С-123) с височина от 1,20 м до 1,40 м с голяма глава и големи очи, които първи са сключили договор с управляващите среди на САЩ, са дошли от Зета Ретикули. "Ретикули" е латинското название на съзвездието Мрежа, видимо от южното полукълбо на Земята. Зета представлява двойна звездна система от това съзвездие. Разстоянието между Зета1 и Зета2 е 0,5 светлинни години. Що се отнася до разстоянието между нашето Слънце и звездите Зета, то е от порядъка на 37 светлинни години. Разполагайки с космически кораби, при които движението се извършва чрез тунелни преходи в друго измерение, вероятно тахионно, където времето и други параметри на нашето пространство се превръщат в комплексни величини, сивите хуманоиди преодоляват това разстояние, изглежда, за около двадесет земни часа.

Интересно е да се отбележи, че от звездите Зета на съзвездието Мрежа при нас може би пристигат и други извънземни посетители. Това са Б-200, двуметровите гиганти, на външен вид приличащи на земните хора. Те носят черни прилепнали към тялото скафандри. Техните кораби са подобни на тези на сивите хуманоиди - принципът на движение в космическото пространство вероятно е същият. Някои данни сочат, че сивите и гигантите живеят на отделни планети от планетните системи на Зета1 и Зета2 и вероятно отдавна са установили контакти помежду си. Освен това, ако се съди по маркировката по някои междузвездни карти на разбили се или кацнали техни кораби, последните поддържат отношения с още 4 цивилизации в радиус от 40 светлинни години. Една от тези цивилизации е нашата. От маркировката по откритите карти може да се предположи, че в момента са в процес на проучване на още 5 цивилизации, които отстоят средно на около 100 светлинни години от техните родни планети.

Подобно на сивите хуманоиди и гигантите от Зета имат силно развити телепатични възможности. Те също проявяват голям интерес към земните хора. Нещо повече, първите известни срещи от т.нар. 3 вид, се дължат именно на тях. В отношенията си с хората при тези срещи се държат внимателно и дружелюбно. Въобще за разлика от сивите хуманоиди по всичко изглежда, че те са за минимална намеса в развитието на човешката цивилизация. Други много чести посетители на нашата планета са 2 типа хуманоиди, които по физическия облик много приличат на вече разгледаните. Единият от тях също представлява малки сиви хуманоиди, а другият - двуметрови гиганти. За разлика от първите обаче според сведения, базиращи се на множество документирани срещи с пришълци, те идват от съзвездието Орион.  Това съзвездие, видимо от северното полукълбо на Земята, е на разстояние от около 1000 светлинни години от нашето Слънце. Това голямо разстояние е причина хуманоидите от Орион да изпращат вероятно цели експедиции до планетата ни. При срещи на хора с тези пришълци, последните заявявали, че експедициите им обикновено се състоят от огромен кораб майка, на който са натоварени няколко по-малки разузнавателни анти- гравитационни апарата. Корабат майка обикновено се разполагал зад орбитата на Марс. Този кораб преодолявал разстоянието от Орион до Слънцето за около 20 земни денонощия, като използвал тунелни преходи в пространството. Срещите на хора с екипажи от тези пришълци показват, че корабите и апаратите на посетителите от съзвездието Орион не са радиоактивно обезопасени и са опасни за хората, пребиваващи в близост до тях.

Този факт не бива да се пренебрегва, още повече, че някои анализи показват, че 18% от посещенията на НЛО се дължат именно на тези цивилизации. Освен по радиоактивността корабите и апаратите на "гостите" ни от Орион се отличават и по своята форма. Тя е по-скоро кълбовидна отколкото дисковидна. Каква е разликата между сивите хуманоиди, идващи от планетните системи, разположени около звезди, близки на звездата Ригел (Б на Орион), и сивите хуманоиди от Зета на съзвездието Мрежа? Статистиката сочи, че на първо място те се отличават по своя ръст. Пришълците от Орион са високи 85-105 см, а тези от Зета (С-123) 120-140 см. На второ място те се отличават по цвета на кожата си. Макар че и на двете раси тя е сива , се наблюдава различие в оттенъка. Ригелианците имат зеленикав оттенък на кожата си, а тези от Мрежа - кафеникав. На трето място двете раси се отличават по своята възраст.

При аутопсия, направена на пришълци, извлечени от разбили се кораби, се оказало, че сивите от Зета, които ни посещават, имат възраст над 200 години по земното летоброене, докато тези от Ригел на Орион имат възраст до 30 години на своите тела и мозък, който е стар до 500 години. Последният факт показва, че орионците могат да подмладяват телата си. Всички тези данни, както вече споменах, са получени при изследване на екипажи от катастрофирали НЛО. Статистическата обработка на редица случаи показва, че гигантите от съзвездието Орион и съзвездие Мрежа също се различават помежду си. Обобщено може да се каже, че двуметровите пришълци от Мрежа по физически облик са по близки да земните хора. Гигантите от Орион, носещи сребристи облекла принадлежат към по-стара цивилизация. Те са създали раса от биороботи, които външно приличат на тях и които се използват за различни изследователски дейности. Пришълците от Орион владеят и използват широко телепортацията и телепатията.

И разбира се Б-169 на които дължим 25% от посещенията на НЛО. Техните кораби са с дисковидна форма. Б-169 както вече казах има бази на Луната, в Мексико - "Долината на Мълчанието", Титан, и база на планета обикаляща около третата звезда на Алфа Кентавър (4,3 светлинни год.). Според подложени на регресивна хипноза отвлечени и върнати обратно хора корабите на тази цивилизация преодоляват разстоянието от Земята до тази база за около 120 мин. Придвижването се е осъществявало чрез няколко прехода (скока) в пространството с дължина до1 светлинна година. Дължината на всеки преход се е определяла от големината на енергията, с която апаратът е влизал в тахионния тунел. В този "тунел" корабите се придвижват, използвайки тахионни носители. За разлика от електромагнитните вълни, които се движат със скоростта на светлината, тахионните носители се предполага, че се движат с близо седемнадесет хиляди пъти по-висока скорост , или по точно 17 315 пъти по-бързо.

Хуманоидите наречени Б-169 приличат изцяло на хората с тази разлика, че са с малко по дребни и финни тела и малко по големи глави. Интересно е да се отбележи, че нашата планета се посещава и от още един тип хуманоиди, които също са свързани може би генетично със земните хора и приличат силно на тях. Неслучайно техните кораби идват от съзвездието Кентавър, откъдето идва и другата човекоподобна раса (в този случай се оказва, че тази раса и Б-169 са от една звездна система както сивите и гигантите от Зета... това е възможно, защото Кентавър е тройна звезда, но за това пак се смята че при такава система е много трудно да се формират планети, и да възникне живот поради силно изкривените орбити на планетите и големите температурни разлики. В крайна сметка мога да кажа, че не съм сигурен точно откъде идва тази човекоподобна раса и Б-169).

Според описани срещи на хора с екипажи от тази раса (от Кентавър, не е Б-169) представителите на цивилизацията носят скафандри и корабите им имат триъгълно елипсоидна форма. Говорът им е подобен на грухтене и имат изпъкнали скули на лицето и големи очи. При полетите си до Земята извършват генетични експерименти за кръстосване с човешката раса (5% от наблюдаваните НЛО представляват кораби на тези човекоподобни същества.). Редица случаи говорят, че напоследък представителите на тази цивилизация са увеличили значително разузнавателните си полети над Земята, и то главно над северното полукълбо. Освен от представителите на 6-те цивилизации Земята се посещава и от кораби на други космически пришълци. Съществуват свидетелства за посещения на дисковидни апарати над Европа от звездния куп Плеяди, отстоящ от нас на около 400 светлинни години.

Редица случаи показват, че през 80-те години Земята е активно посещавана от кораби на цивилизация, чиито представители са високи около 2,5 метра. Екипажи на тази цивилизация вероятно от хилядолетия посещават планетата ни. Съществуват определени предположения, базиращи се на конкретни факти, че те са взели участие при строежа на египетските пирамиди и са построили тези на Марс. Близо до египетските пирамиди е намерено тялото на 2,5 метров мумифициран преди около 4500 години астронавт, който на външен вид много прилича на тези посетители. Нещо повече, предполага се, че пришълците от тази цивилизация са имали в миналото изградена база на Марс (а защо не и сега?). Корабите на тази раса са обикновено с кълбовидна форма с диаметър близо 60 м, около която често се наблюдава пръстен, подобен на пръстена на Сатурн.

Общо взето, може да се предположи, че тези, които ни посещават, идват от близката област на Галактиката. Досега има регистрирани само няколко случая на посещения на интелигентни, безпилотни разузнавателни сонди от друга галактика. Ако се разгледа строежът на нашата галактика по подробно, биха могли да се направят някои изводи за цивилизациите от хуманоиден тип, които вероятно я населяват. Най-старите цивилизации в Галактиката ни биха били разположени главно в пръстена , намиращ се на разстояние 16 000 светлинни години от нейния център и в халото, тъй като там се намират най-старите звезди, чиято основна светлина е в областта на червения край на видимия спектър. Поради по-голямата близост на звездите около ядрото на Галактиката и в звездните купове цивилизациите от тези участъци много по-лесно биха изградили комуникационни общности и биха влезли в определени взаимоотношения, което още повече би ускорило техния прогрес. Ако разгледаме спиралните ръкави на Галактиката ни, ще видим че те са изградени от значително по млади звезди на възраст около 5-10 милиарда години.

Цивилизациите, които биха се развили около тях, в основната си част ще бъдат в началото на своята еволюция. Все пак някои от тях биха били достигнали значителна степен на развитие, достатъчна, за да могат да осъществяват междузвездни полети до близки звезди. отдалечени до 1000 светлинни години. Други цивилизации от спиралните ръкави, като нашата например, биха били в процес на усвояване на планетните си системи, а трети може би сега тепърва осъзнават и колонизират собствените си планети. От тази гледна точка може би съвсем не е случаен фактът, че всичките 60 цивилизации, за които досега има някакви данни, че ни посещават, са от нашия ръкав на Галактиката, а именно ръкава Орион (двата съседни ръкава на Орион са Стрелец и Персей те се намират на 7000 и 5000 светлинни години от нас.). За старите цивилизации, които вероятно са разположени около ядрото и халото на Галактиката ни, населението от ръкавите би било все още варварско.

Около центъра на Галактиката ни в момента може би има изградена мощна суперцивилизация (цивилизации). За нея може би биха представлявали интерес главно цивилизациите от другите близки галактики, като Магелановите облаци, М31 и М33. Възможно е войните в Галактиката ни да се водят главно в резултат на битки между варварски цивилизации от ръкавите, както и между тях и форт- постове на галактическата супер- цивилизация (цивилизации). Доказателство за съществуване на подобни супер- цивилизации са може би и изучаването на някои групи взаимодействащи си галактики, например W33 и W34, човек остава поразен от тяхното "разумно" разположение в Космоса. Сякаш някой съзнателно с определена цел създава свързващи мостчета, които предимно са съставени от звезди, при това удивително целесъобразно, с минимален разход на "строителен материал" - често под формата на прави, опънати като струна линии.

Н. Александров - "Феноменът НЛО"Свързани връзки
#Повече за НЛО конспирации
#Статии от demon22
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

kim Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

kim

Регистриран на: 2005/12/5
Постове: 2
От:


Еми доста интересно като сюжет,но искам да отбележа,че ако всеки знаеше местоположението на въпросните бази на тази висша раса,щяха да бадат показани.Мисля,че е доста абсурдна тази статия,макар да смятам,че някои от фактите ползвани в нея са ми известни.
Въпреки всичко това за мен остава най-заинтригуващата тема в сайта
;-)
»2006/1/26 11:55 Профил

Посетител Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз
начи пичове колкото и да ви се кефа на сайта, цитати от тоя сорт направо убиват:

Цитат:

юли същата година от земни станции и радиотелескопи е засечено, че от подводната атлантическа база на Б-169 и от лунната им база се вдигат две ескадрили, които пресрещат в близкото космическо пространство корабите на С-123. В последвалия конфликт няколко кораба на сивите хуманоиди биват свалени. Един от засегнатите кораби на С-123 с диаметър 27 м предприема аварийно кацане на територията на авиобазата "Едуардс" в щата Калифорния, но екипажът му загива. Апаратът е евакуиран от ВВС на САЩ. Трудно е да си представим битката между корабите на С-123 и Б-169, които се предполага, че могат да пътуват във времето и в други измерения на пространството.


замислете се малко за достоверността на тези факти или най-малкото за общият смисъл на цялата тема... много ви е як сайта и го посещавам редовно, но тази статия е най-безмисленото и блудкаво нещо, което съм виждал в сайтове занимаващи се сериозно с подобни теми.
»2006/1/30 0:12

Geo Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз
Уебмастър
Уебмастър

Geo

Регистриран на: 2005/7/10
Постове: 63
От: София


Анонимко, има нещо вярно в това, което казваш :)

Аз лично също не съм привърженик на развиването на подобни теории без представянето на подходящо количество доказателства, но от време на време за разтуха...

Другият момент е проверка на "публиката", която в нашия случай не е само пасивен наблюдател ;)

[ Редактиран от Geo Включен 2006/1/30 21:55 ]
»2006/1/30 22:49 Профил Посети уебсайта

demon22 Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз
Навлиза в материята
Навлиза в материята

demon22

Регистриран на: 2005/10/1
Постове: 19
От:


Съгласен съм, че това е доста абсурдна статия въпреки, че аз съм я публикувал. Но тя е по-скоро една статия която провокира и те кара да си задаваш много въпроси, по- скоро тя е нащо като обобщаваща статия на други материяли и публикации досега(независимо от това дли и те са достоверни защото точно по- този тема няма някои които да каже че този и този случаи или информация е достоворна) с лек художествена характур. Все пак аз нищо не съм си измислил, тази статия може да се намери почти навсякъде в интернет на англииски.
»2006/1/31 18:38 Профил

Посетител Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз
Да, за художествена измислица става, даже и за сценарии lol. Значи гледах наскоро един филм от колибката за Марс, малко е старичак 1992-а, мисля че е и рип от VHS имаше доста интересни факти и предположения. Сигурно сте го гледали, но ако все пак не сте ето линкче: http://kolibka.arenabg.com/Are%20We%20Alone%20In%20The%20Universe/Are.We.Alone.2002.DVDRip.valio.avi


и субтитри: http://kolibka.arenabg.com/-users/valeriab/Tmp/Are.We.Alone.2002.DVDRip.valio.sub

Идеята като цяло беше за Нибиру и Анунаки, може да направите и една статиика за това.
»2006/2/3 1:53

Посетител Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз
Poniakiga ci miclia 4e xorata neickat da poviarvat 4e te ne ca edinctveni vtazi galaktika!
Nackoro namerix vashata webside i cum mnogo dovolna, no v replay namiram camo kritiki, nito edin ne napica Da Naictina nie ne cme cami v tova cuzvezdie.
Xora doctatu4no e da otvorite internet i da pro4ete te kakvo ctava okolo earth...
Nie ne cme cami ... i nikoga necme bili ...
ima po razviti civilizacii ot nashata v tova proctranctvo..
Thanks
;-)
»2006/3/4 20:30

Посетител Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз
Не мисля, че е нужно да се заявява открито като позиция "Да аз вярвам, че ен сме сами". Това нито опира до АЗ, нито до вяра. Всеки нормален, мислещ човек разбира, че не може да си една невероятно нищожна част от едно невероятно огромно цяло и да си ама толкова много уникален. То е все едно високоразвитата цивилизация от хлебарки в моя блок да си губи времето разсъждавайки "Сами ли сме в града, ами дали няма други малко по-кафяви от нас в съседния блок :idea:
И трябва ли да обявим хлебарката, която макар и трудно е достигнала до идеята за мъдра...
А относно статията... увлекателна детска приказка, имаща за цел по-немъдрите хлебарки да визуализират :-P
»2006/3/10 16:12

Enei Re:abe nqkoi da se e sreshtal ili da e vijdal НЛО ??!!

Нов

Enei

Регистриран на: 2006/8/11
Постове: 1
От:


Nqkoi vijdal li e НЛО sreshtal li se e ?!? na mene mi e mnogo interesno da 4uq istoriqta na nqkoi koito e vijdal !!!..............:)
»2006/8/11 19:22 Профил Посети уебсайта

enei4o Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

enei4o

Регистриран на: 2006/8/12
Постове: 1
От:


Репортер: Борислав Лазаров
Оператори: Иво Иванов, Хари Василев, Петко Гюлчев, Иван Филчев

През 1990 година, по заповед на Генералния щаб на Българската армия, започват разкопки в село Царичина. Изпратена е информация от извънземна цивилизация, според която там се намира гробницата на първото същество, живяло някога на Земята.

Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните.

Участниците в операцията настояват изследването на царичинската дупка да продължи. Учените вярват, че военните са били подведени от екстрасенсите.

14 години по-късно това може да бъде най-голямата измама в новата ни история, или дълго търсеното доказателство, че не сме сами във Вселената.

На 30 километра северозападно от София се намира Царичина. Тук живеят около 40 души, повечето от тях са пенсионери. Рано сутринта на 6 декември 1990 година в центъра на селото спират военни автомобили и багер. За няколко часа на това място е изкопана дупка с дължина 15 метра и дълбочина 2 метра и половина. Селяните дори не подозират, че по заповед на Генералния щаб на Българската армия военните търсят в Царичина съкровището на цар Самуил.

Информацията за съкровището идва в Генералния щаб от асансьорния техник Димитър Кекеменов. В неговия род от поколения се носи легендата за имането на Самуил, скрито в Царичина. Една нощ Кекеменов сънува Вазов, Левски и Ботев, а Раковски слага ръка на рамото му и казва: "Димитре, българино, поведи българите!" Това кара Кекеменов да разкаже легендата на висши военни, защото само те ще се заемат безкористно с откриването на съкровището. Сънят с посланието на Раковски звучи меко казано странно, но не и за началника на Генералния щаб генерал Радню Минчев. Той издава заповед за започване на разкопки в село Царичина в търсене на съкровището. Освен военните, на обекта са и трима екстрасенси, които се опитват да локализират мястото. Изкопните работи са спрени, защото на дълбочина 2 метра и половина багерът удря в скала.

По това време Елисавета Логинова е начинаещ екстрасенс и контактьор с извънземни цивилизации. Тя е съпруга на служител в Генералния щаб и е призована да участва в търсенето на съкровището. Елисавета получава информация от извънземни, че мястото и целта на разкопките са погрешни. Според посланието от Космоса, военните трябва да копаят на 100 метра югоизточно от първата дупка. Там ще открият нещо повече от съкровището на Самуил. Очаква ги гробницата на първото разумно същество, което е населявало Земята. То е било двуполово и високо около 2 метра и половина.

"Това, което аз виждах и съм го скицирала на лист бяла хартия, е, че той има като една каменна обковка около самия скелет, и мека, то не е глина, като мек материал, който е полепнал около скелета. Това е нещото, което го е запазило през толкова много, много години", обяснява Елисавета Логинова.

В центъра на Царичина, точно до кръчмата и площада, военните изграждат лагера на експедицията. Върху поляната до дупката са разположени радио-релейна станция, фургони и палатки. Мястото е обградено с двуметрова ограда от камуфлажна мрежа срещу любопитните погледи на местните жители.

На 7 декември 1990 година разкопките започват. Логинова е в Генералния щаб на армията, където получава посланията от извънземните къде и как да се копае. В Царичина са тогавашният началник на химическите войски генерал Динев, трима екстрасенси и полковник Цветко Кънев, който е заместник-началник на Военно-научния отдел в щаба. Охрана на обекта са редови войници от софийско поделение. Копаят само генерал Динев и още няколко висши военни. Според Генералния щаб, в дупката трябва да работят само най-сигурните и проверени хора. Скоро Логинова е изпратена да се включи в изкопните работи на секретния военен обект Царичина.

"Тук бяха нашите канцеларии. Три на брой, като първата канцелария, там се събираше целият екип, който работеше, а в другите две ние спяхме, това беше нашият хотел. До дървото имаше една голяма палатка, в която ние се приготвяхме, когато трябваше да слизаме в обекта със специални облекла се обличахме", посочва Логинова.

Облеклата са стандартната униформа на българските химически войски - противогаз, дрехи и наметало за радиоактивна защита. Генералът и офицерите копаят с кирки и лопати, а войниците денонощно охраняват секретния обект. Информацията от извънземните е, че до три дни ще бъде открит скелета на древното същество.

"Първият изкоп беше между 4 и половина, 5 метра, на база на който ние открихме отвора във формата на арка, за който бях разказвала, и започнахме вече самите изкопни работи за отварянето на първия тунел", пояснява екстрасенсът.

Според Елисавета, тунелът е изглеждал така, сякаш предварително е бил готов. Виждали се ясно оформени таван, под и стени. Хората от експедицията приемат това за първия си успех и доказателство, че трябва да продължат. Началникът на Генералния щаб е информиран ежедневно за хода на разкопките. Полковник Цветко Кънев от военно-научния отдел води дневник, в който описва подробно работата по проекта, наречен с кодовото име "Слънчев лъч". Хората в Царичина разпитват военните какво копаят, но те заявяват, че обектът е секретен и забранено да се говори за него. Това е добър повод за развихрянето на хорската фантазия и клюки.

"Доколкото знам, тук от местните хора, намерили са някакъв златен орел, който излъчвал толкова силна радиация, че даже апаратурата на военните се е стопявала", казва Вики Никифорова

- Къде е сега този златен орел?
- Ами те са го взели военните и са го занесли някъде, естествено, за изследване.

"Само единият от екстрасенсите каза, че ако намерят това, което са търсили, Царичина ще стане рай. Не си продавайте земята, ще стане рай", спомня си Райна Тодоринова.

Елисавета поддържа телепатичен контакт с извънземните и започва да изписва десетки страници със странни знаци и рисунки. В тях се говори за човешката история и научни открития, които могат да променят живота на хората по света. Тя рисува странни същества, йероглифи, дори химически формули.

По това време генерал Стоян Андреев е съветник по националната сигурност на президента. Той информира Жельо Желев за събитията в Царичина.

"Не реагира възторжено, но сериозно погледна на този проблем, защото на него му е ясно, ние сме говорили, че по тези въпроси се работи много сериозно по целия свят, и че обикновено не, а почти 100 процента навсякъде, с изследователската част на тази проблематика се занимават военните, и то на най-високо ниво, на ниво Генерален щаб", каза ген. Андреев.

Скоро единият от екстрасенсите в екипа - Димитър Сираков, сънува, че трябва да отидат на среща с Ванга. В Генералния щаб на армията смятат, че авторитетът и възможностите на пророчицата ще помогнат на работата в секретния обект. Логинова, генерал Динев и екстрасенсът Сираков тръгват за дома на пророчицата. Тя ги посреща, сякаш отдавна ги е очаквала. Разговорът им се записва на касетофон.

"Говореше на малките ни имена. Обърна се към ген. Динев и каза: "Абе, Любчо, какво търсите тука? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, за какво ви е?" И за нас беше доказателство, че ние не грешим. Тоест, ние вървим по прав път. Каза, че сме около 100-ния метър, защото ни беше помолила да занесем част от пръстта. Когато се върнахме и премерихме, 99,8 беше метражът", разказва Логинова.

Скоро след срещата с Ванга екстрасенсът Сираков напуска разкопките. Елисавета Логинова остава единствената с паранормални способности на обекта. Тя изписва 4 тетрадки със странните символи и рисунки и продължава да ръководи проекта.

За министър на отбраната по това време е избран Димитър Луджев. Той подкрепя работата в Царичина и съдейства за изследването на йероглифите, изписвани от Логинова. Идеята е те да бъдат изпратени в Израел, където има Институт по Кабала. Началникът на Генералния щаб генерал Радню Минчев също вярва, че израелските специалисти ще помогнат за разчитането на тайнствената писменост.

Елисавета Логинова заминава за Ерусалим. Там й предлагат да остане една година, за да се направят подробни изследвания на йероглифите.

"Аз обаче не се съгласих, защото чувствах, че има някакъв приоритет за България, и то голям приоритет, който не трябва да губим, макар, че ние не можехме да разчитаме тая информация цялата, която на нея се предаваше", посочва ген. Стоян Андреев.

Разкопките продължават и през цялата 1991 година. Тунелът расте, а копаещите са изумени от ясно оформените гладки стени, през които минават.

"В един от тези коридори, той беше целия сребрист, много интересен. И стените, и таванът, и подът бяха като лунна пътека, защото беше съвършенство, като правота на самите стени, много гладки, много изчистени на пода и на тавана", казва Елисавета.

Военните търсят някакви рисунки, знаци или предмети, но не откриват нищо. Често проходът е запушен от стена, която разбиват с кирките или експлозив. Нито веднъж по време на операцията не е имало срутване на галериите.

"До стотния метър всички, всеки един от нас беше убеден, че това са изкуствено направени тунели, защото те имаха своите определени стени, таван под и пълнеж, като пак казвам, пълнежът представляваше камъни с различна форма, като в основата бяха по-големи, постепенно нагоре по-малки, със замазка помежду им, така, както се строи една къща. След 100-ния метър вече започнахме да се движим между пластовете и аз самата съм си задавала въпроси защо отначало има градивност на тунели, а след това вече се движим между земните пластове. И отговорът беше такъв, че преди милиони години, тогава е бил положен този човек. С течение на времето движението на земните пластове довежда до този спад на по-голяма дълбочина", обяснява Логинова.

Тя разказва, че разкопките са били съпътствани със странни явления. На едно място в тунела е имало енергиен стопер, който е отблъсквал външните хора, опитващи се да влязат вътре. Само работещите от екипа са били допускани от невидимата сила да преминат. Една вечер дежурният офицер вика спешно началника на експедицията генерал Динев.

"Нямаше и пет минути и се върна генералът много развълнуван, и каза: "Каца космически кораб. Елате всички"", припомня си екстрасенсът.

Хората от експедицията се изкачват на близкия хълм, за да могат да наблюдават добре летящия обект. Той се движи бавно и е скрит зад голям облак на фона на нощното небе.

"Постепенно той започна да слиза, като от облака излизаха тези големи, силни светлини, въртящи се в кръг. Стигна до билото на хълма и слезна, но не от нашата видима страна, а от срещуположната, и изведнъж този облак изчезна като мистерия, и останаха само светлините, които отразяваха небето и стигаха почти до нас", казва Елисавета Логинова.

Никой от екипа не снима обекта. Скоро Логинова настоява да се върнат обратно в лагера, защото усеща силно напрежение. Тя бързо започва да изписва знаци, които предават извънземните от кораба.

"Те идват от планетата Плутон, и че искат да влязат в обекта, но тъй като тяхното влияние е много силно, затова е добре всички хора да са се прибрали, никой да не бъде навън", твърди Логинова.

Военните прибират войниците във фургоните и им заповядват да не излизат навън. Извънземните съобщават на екстрасенса, че ще влязат в изкопа. Според нея, те са били вътре около един час. После предават, че си тръгват и хората могат да излязат навън, но не по-рано от 20 минути. После всички виждат светлините зад хълма. Никой не тръгва към тях, за да види отблизо как изглеждат извънземните. Елисавета по-късно рисува как ги е видяла в съзнанието си. Те си тръгват и военните влизат в дупката, за да видят какво са правили в тунелите.

"На няколко места намерихме като гребване с големи ръце на част от материала, който е на стените, но на различните поетапни влизания надолу към тунела. И 2-3 отпечатъка като стъпки. Но нищо от това не е заснето, така че, пак казвам - няма да се сърдя, ако не ми се повярва", посочва Елисавета.

"Аз разсъждавам сега като учен. Не мога да си представя, че едновременно всичките са толкова нагласени, че ще видят едно и също явление 10 души, примерно, нали. А всъщност, в детайлите, които описва всеки един от тях какво е видял, се вижда, че са видели един и същ обект", коментира ген. Андреев.

На около 20 метра от дупката в Царичина се намира кръчмата на Райна Тодоринова. Тя си спомня, че военните са били чести гости тук по време на разкопките. Тя научава за странните явления от тях.

"И вика, не сме били толкова пияни, но нещо ги е осветило точно малко след палатката. Там, заградките, нещо ги е осветило, и вика, страшна светлина, направо ни заслепи. И после с военните говорихме, и те са видели тая светлина, но каква е била точно, аз не съм го видяла", разказва Райна.

Разкопките в Царичина продължават 2 години. Дължината на тунела, който военните прокопават, е 160 метра. Той е със спираловидна форма и не е бил укрепван с допълнителни подпори. Това учудва жителите на Царичина, които са потомствени миньори.

"Тук, както коментираха, нали, миньорите, и казваха, че не може да се прави тунел, разкопка, без, как да го кажа, укрепва. А тук се работеше, като че ли не се укрепваше, само се вадеше пръстта", разяснява Райна.

В една от галериите започва да избива вода. През 1992 година Елисавета получава данни от извънземните, че само 5-6 метра ги делят от галерията, в която се намира скелетът на съществото.

Междувременно след Димитър Луджев за министър на отбраната е назначен Александър Сталийски. Той се отнася скептично към двегодишните царичински разкопки.

"И особено един негов заместник-министър Даскалов, който мисля, че нямаше и средно образование, но върл атеист и голям марксист. Все едно, и той поде една открита битка срещу идеята да се търси там, това, тази мумия, и въобще тия останки от първите същества живи, дошли от друга цивилизация в България", обяснява ген. Стоян Андреев.

"И за 24 часа, не зная какво стана, работата беше спряна и беше сформирана комисия, която беше от най-различни български специалисти в различни насоки", разказва Елисавета.

През 1992 година професор Димитър Овчаров е директор на Националния археологически институт. Той е натоварен със задачата да избере най-добрите български учени, които да изследват дупката в Царичина. Една година преди това ръководителят на разкопките генерал Динев идва при него и му показва листове, изписани от Логинова.

"Затова, защото "те" са казали на контактьорката: "Обърнете се към един човек, който се казва Димитър и работи срещу американското посолство. Там е археологическият институт, аз бях директор тогава, единственият Димитър. Така че, трябва да си призная, че аз съм посочен свише за участие в тази история", споделя проф. Овчаров.

Геолози, геофизици и археолози пристигат в Царичина. Те трябва да изготвят експертна оценка за двегодишните изкопни работи. Целта е да реши съдбата на дупката, в която досега са работили само екстрасенсите и военните.

"Тогава ги ръководеше полковник Кънев и ми каза: "Ето, вижте, тук има рисунки." Погледнах аз, понеже се занимавам с такива проблеми, никакви рисунки нямаше. "Тук има зид." Нямаше зид, това са едни плочи, които после геолозите установиха, че това са шисти, които се напластяват, така че създават впечатлението на градеж, но не е градеж", посочва проф. Овчаров.

Няколко месеца учените изследват 160-метровия тунел. Геолозите взимат проби от стените, изготвят карти и графики с най-модерната за онова време техника. Археолозите не откриват следи от древна цивилизация или каквито и да било артефакти. Психолози и психиатри правят поредица от прегледи на Елисавета Логинова. Те заключават, че е психически здрава.

Според учените, това е най-обикновена дупка в земята. Тогавашният заместник-директор на Националния исторически музей Божидар Димитров заявява, че екипът му не открива нищо. "Цялата логика на всичко, което са съобщавали екстрасенсите, целият анализ, който са правили след това военните, си е една чисто иманярска история", пише в доклада си Божидар Димитров.

"Че малко по-късно каза, че аз не мога нищо, че това е игра на моя интелигентен болен мозък, и защото съм хубава, затова мога да си водя такива експерименти с Генералния щаб. Е, питам, Бога ми, може ли дори Клаудия Шифър да може да манипулира един Генерален щаб, без да има други способности? Това е невъзможно", смята Елисавета Логинова.

"Ние дадохме своите заключения, на базата на това в министерството се взе решение да се прекрати работата на царичинския изкоп, или дупка. Аз не обичам тоя израз "дупка", но така се наричаше, и да се запечати тя", обяснява проф. Овчаров.

Входът на царичинската дупка днес е затрупан с камъни, а върху тях е излята бетонна плоча. 14 години след началото времето се е постарало да изтрие всички следи от разкопките.

Елисавета си спомня, че след заключението на научните екипи, срещу участниците са повдигнати съдебни обвинения: "Обвиниха ни, че сме изразходвали над 16 милиона лева за работата в Царичина, затова станахме подсъдими. Бях заплашвана със затвор, ако не кажа истината за Царичина, за това, което сме търсили, и това, което го изписвам. И аз казах, ами, ако има за какво, нека да бъда съдена, но аз не разбирам за какво мога да бъда съдена."

"Тука няма никакъв таен проход, няма никакъв подземен проход. Просто вие разбивате земята и скалата и си правите проход", обяснява проф. Овчаров.

"Обяснението на геофизиците беше, че аз разбирам от геология. Никога не съм изучавала. Без те да знаят самите, те си позволиха да лъжат. Да разказват, че аз съм пещерняк, и тъй като разбирам от пещерно дело и от геология, толкова умело съм водила екипа под земята", разказва Елисавета.

"Аз най-напред я попитах тя има ли някакви специални познания. Тя каза "не", но после разбрах, че тя е завършила керамично училище, че умее много да рисува, което се вижда от тези рисунки, които са оставени в нейните документи", посочва професор Овчаров.

Той твърди, че заради участието си в експедицията, Елисавета Логинова е получила чин старши-сержант в Генералния щаб на Българската армия. От онова време тя е запазила тези два камъка, с които са били облицовани стените на един от тунелите.

"Групата на геолозите и геофизиците доказа, че там няма никакви радиационни излъчвания, да кажем, каквито биха останали, ако беше кацнал някакъв извънземен кораб. Че пръстта е много естествена, и в нея е прокопаван този проход, и в края на краищата те казваха, че тук няма нищо неестествено", заявява бившият директор на Националния археологически институт.

"Няма такъв типаж на пластове, който да ти изграждат две стени, под, таван, и по средата ти да имаш градивност, която е съвсем различна от този строеж", смята Логинова.

Екстрасенсът и професор Овчаров твърдят, че всички документи свързани с разкопките, са били засекретени от Генералния щаб на Българската армия след консервирането на тунела. Това са 4 тетрадки със знаци, аудиозапис с гласа на Ванга, която говори за дупката, протоколите със заключенията на учените, фотографии и кино-филм заснет от оператор на военните киностудия, малко преди затварянето на обекта.
Къде са днес тези засекретени от Генералния щаб предмети?

- За това не мога да ви кажа нищо, защото всичките материали от работата в Царичина са засекретени. Защото въпросът, според тях, е изключителен. Че той надхвърля рамките на националните интереси, той е общосветовен, и ние трябва да го разрешаваме - отговаря проф. Овчаров.

Това са единствените запазени снимки, направени от военни при разкопките в Царичина. Логинова пази няколко ксерокопия на листове от тетрадките с йероглифи, които военните от Генералния щаб са конфискували.
Какви са причините за тази секретност?

"Аз не искам да обвинявам, защото са мои колеги и повечето от тях са приятели, говоря за Генералния щаб, но на мен ми се струва, че излишна предпазливост, съображения за сигурност, ги парализираха направо. Снимки, чертежи, документи, всичко това беше засекретено, а сега имам чувството, че и изчезнаха", коментира ген. Андреев.

Преди няколко месеца започнах да търся засекретените документи за Царичина. Потърсих ги първо в Главното управление на архивите, но от там ми отговориха, че при тях не се съхранява нищо, свързано със случая. Същия отговор получих и от Централния военен архив във Велико Търново, но ме посъветваха да се обърна към Генералния щаб на армията. Щом те са ги засекретили, би трябвало да са все още там.
В писмо до генерал Никола Колев помолих за отговор на следните въпроси: Пазят ли се в Генералния щаб документи за разкопките в Царичина? Предвижда ли се работата по обекта да продължи и мога ли да направя интервю с представител на щаба по тези въпроси. Отговорът дойде сравнително бързо, защото върху плика на писмото някой беше написал двама податели.

"Уважаеми г-н Лазаров, в отговор на вашето писмо до началника на Генералния щаб на Българската армия генерал Никола Колев ви уведомявам, че в Генералния щаб не се съхраняват документи, свързани с разкопките в село Царичина. Ако има такива документи, те вероятно се съхраняват в участниците в експедицията, поради което следва да се обърнете за информация към тях. С уважение: Началник на канцеларията на Генералния щаб на Българската армия: полковник Максим Пешев."

Елисавета Логинова, генерал Стоян Андреев, Димитър Луджев и професор Димитър Овчаров заявиха, че не разполагат с документи по случая. Явно генерал Андреев е бил прав, че сигурно са изчезнали някъде. Жалкото е, че никой не знае къде.

Въпреки това, двегодишните разкопки в Царичина са факт. Дали информациите, изпращани на Елисавета Логинова от извънземните, са истина, може да бъде доказано с нова експедиция до Царичина. Тя твърди, че работата е спряла на 5-6 метра от галерията, в която трябва се съхранява скелетът на прачовека.

"Защото тя не е знаела и не е могла да знае, разбира се, понеже това е научен проблем, че 5-6 метра няма да стигне до стаичка, в която има двуполов човек, а ще се стигне до подземна река, която установяват нашите колеги геолозите. И тогава можете да си представите какво ще стане с тези симпатични офицери, които копаха там. Щяха да се издавят до един", посочва проф. Овчаров.

Възможно е хората от експедицията да са видели не НЛО, а ярък спътник в нощното небе. Това са кадри на орбитални спътници, които заснехме над Царичина. Странното е, че видяхме как два от тях се разминаха пред погледа ни съвсем близо. Според екстрасенса, разкопките трябва да продължат, защото в дъното на тунела ни очаква скелетът на древното същество.

"Но колкото повече време минава, аз осъзнавам, че действително той е много ценен и от най-голямото съкровище, защото той ще обърне историята с главата нагоре, ще обърне цялата църковна система, което не е малко. И не зная дали това не е една от причините, която да е спряла нашата работа", смята Елисавета Логинова.

Учените са на мнение, че двегодишните разкопки са били безмислени. Генералният щаб е подведен от Димитър Кекеменов, който сънува Раковски и съкровището на цар Самуил. Преди 14 години българските висши военни започват секретна операция по информация, която идва от извънземни.

Професор Овчаров вярва, че учените е трябвало да се включат разкопките не накрая, а в началото на експедицията: "И тогава военните със своята предпоставка, и учените със своите знания щяха да стигнат до някакви резултати. Министерството на отбраната е действало на своя глава, и това беше отчетено и разбрано, и затова се стигна до такива резултати. А какво да правим по-нататък с дупката? Аз казах, че ако се установи, че в тази дупка могат да се отглеждат гъби, това е най-хубавата участ на тази дупка."

Днес жителите на Царичина разказват, че преди да дойдат военните, в селото никой не е чувал за извънземни. 14 години дупката е капсулирана и никой не е влизал в нея. Категоричният отговор на въпроса какво се крие в дъното на тунела ще научим, след като той бъде отворен отново. В момента няма организация или хора, които да финансират нова експедиция. Докато тя не бъде организирана, за много хора Царичина ще продължи да бъде феномен, или символ на човешката наивност.

"Феномен "Царичина" има. И аз ще ви кажа какъв е феноменът. Това, че нищо в тази държава не бива да се извършва без участието на науката, когато тя трябва да се намеси", заявява проф. Димитър Овчаров.
»2006/8/12 10:16 Профил Посети уебсайта

Azimantyliul Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

Azimantyliul

Регистриран на: 2006/10/25
Постове: 6
От:


Всичко това звучи прекалено подробно! От къде имаш толкова подробна информация при условие, че тя би трябвало да е строго секретна!
Освен това ми се струва смешно(но не и невъзможно), толкова развити цивилизации да се срещат с американците и т.нат.! И да преговарят!!! Все едно ти да преговаряш с някое шимпанзе! :-) Нещо друго също се натрапва много - от къде е инфото за родните системи на пришълците, не ми се вярва ако са толкова развити да си оставят картите в ръцете на хората!
»2006/10/25 23:12 Профил

Посетител Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз
Докато в нашата "мила родина" военните сънуват Раковски и ходят да копаят като къртове по болния мозък на една жена,докато министри им дават 16 милиона за занонно иманярство,докато се засекретяват извършените от тях простотии /щото те ако не ги засекретят ще ги осъдят / - не само в ЕС и НАТО да влезем,ами ако ще и в междугалактическата общност да ни приемат-все ще ставаме само за смях! Склонен съм да вярвам повече на Б.Димитров и учените, макар да ми ми се ще и ние да дадем нещо по-така по този въпрос на света!
Редовно посещавам сайта защото инфо от този тип не е кой знае колко, но нашенските изцепки ги няма и по паралелните галактики даже!Мисля,че ако имаше и най-малък шанс в дупката да има мумия-каквато и да е,то да са я извадили отдавна,само и само за да се ударят по гърдите и да сложат още някоя звезда на пагоните!
Гео,-благодаря за готиния сайт! :-)
»2007/1/10 2:03

rebel Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

rebel

Регистриран на: 2007/1/10
Постове: 4
От:


as li4no sum vijdal nlo nad grad bankq no i predi da go vidq vqrvah 4e sa6trestvuvat izvunzemni,bqh s edin priqtel koito e absoliuten skeptik i vse o6te ne vqrva v izvunzemni no i ne moje da mi dade logi4no obqsnenie kakvo to4no sme videli.
a otnosno statiqta e mnogo interesna i e vuzmojno da e istina no ima tvurde mnogo podrobnosti do koito ne vseki bi imal dostup ako tova e istina taka 4e mnenieto mi e 50%na 50% :-x
»2007/1/10 18:16 Профил Посети уебсайта

Gorgi Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

Gorgi

Регистриран на: 2007/1/9
Постове: 1
От:


хахаха това някакъв Американски фолклор ли е? Повечето от така наречените доказателства за НЛО са според мене точно Американски измишльотини. Явно този въпрос в САЩ е доста актоален :-D
»2007/1/17 14:42 Профил

HARD Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

HARD

Регистриран на: 2007/3/24
Постове: 1
От:


Доста интересна статия,може би има нещо вярно в "Досиетата Х". ;-)
»2007/3/24 19:10 Профил

jediguardian Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

jediguardian

Регистриран на: 2007/6/23
Постове: 8
От:


Доста от статиите на сайта са достоверни, ама това си е чиста проба Sci-Fi
»2007/7/2 18:15 Профил

lomonosov Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни цивилиз

Нов

lomonosov

Регистриран на: 2010/8/23
Постове: 1
От:


Като начало: поздравления за прекрасната статия. Има, обаче неща които и мен ме озадачиха. Като здравомислещ човек и аз, вярвам в извънземен разум, но все пак съм и малко резервиран. Всички знаем, че ако е имало подобни "срещи" те са тайна. Да не забравяме факта, че всички институции официално заявяват, че до сега няма информация за подобен контакт. Лично аз, не вярвам докато не видя с очите си. Адмирации за статията още веднъж, но когато публикуваме подобни неща фактите трябва да са достойно изследвани. Дори считам, че човек никога не е стъпвал на Луната. Това е от мен :-)
»2010/8/23 11:59 Профил Посети уебсайта
- Страницата е генерирана за 0.18 Секунди -