FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюЗа сайта : Пробно пускане на сайта от днес
Публикувано от Geo на 2005/7/15 17:07:00 (3373 прочита )

Пробно пускане на сайта от днес

Пробно пускаме сайта, очаквайте скоро да заработи на пълна пара...


FenomeniBG.com стартира пробно от днес с тази първа статия. FenomeniBG.com - Алтернативният портал е пряк наследник на предишния мой сайт за  феномени, мистерии и загадки - wmyst.hit.bg - Световните мистерии. Искам да благодаря на hit.bg за предоставения безплатен хостинг, но тъй като той не удовлетвяряваше нуждите на вече набиращия скорост сайт, закупих собствен домейн и платен хостинг, на който да продължа развитието му под името FenomeniBG.com - Алтернативният портал.
 
За съжаление както някои от вас знаят, това ми отне много повече време от предвиденото. Причините бях от най-различен характер, но това не ме оправдава, така че искам официално да се извиня на всички редовни посетители на wmyst.hit.bg за дългото забавяне, надявам се да си е заслужавало.
 
Както сами ще видите новият сайт има множество нови функционалности, като например форум, възможност да предлагате статии, анкети и още куп други полезни неща. За да ползвате пълноценно повечето от тях трябва да се регистрирате. Регистрацията е напълно безплатна.
 
Уеб сайтът е базиран на системата за управление на съдържанието RunCMS. За съжаление нямаше превод на български, така че всичко, което виждате като текст по сайта съм го превеждал аз. Ако намерите неправилно използвани думи или сгрешени такива, моля сигнализирайте чрез формата за контакт или директно на geo@fenomenibg.com.
 
В следващите няколко дни ще се постарая да кача цялата информация от стария сайт на новия, а след това ще започна да добавям и новата информация.
 
Оттук нататък освен да ви пожелая приятно сърфиране в сайта... :)
 
Ваш уебмастър
GeoСвързани връзки
#Повече за За сайта
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

Посетител Re: Пробно пускане на сайта от днес
, отличная статья
»2011/11/17 4:30
- Страницата е генерирана за 0.03 Секунди -