FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюБлизки срещи : НЛО се разбива в Монтана
Публикувано от Geo на 2005/7/20 22:13:39 (3312 прочита )

НЛО се разбива в Монтана

Джеймс Лумли, стар трапер в Скалистите планини, твърди, че в средата на септември 1985 година, той тръгнал на лов във планините на около 70 километра от Големите водопади на горно Мисури и околността. Районът е известен като Кадот Пас. Малко след залез слънце той видял светещо тяло в небето, което се движело с голяма скорост на изток...

Джеймс Лумли, стар трапер в Скалистите планини, твърди, че в средата на септември 1985 година, той тръгнал на лов във планините на около 70 километра от Големите водопади на горно Мисури и околността. Районът е известен като Кадот Пас. Малко след залез слънце той видял светещо тяло в небето, което се движело с голяма скорост на изток. То било видимо поне за пет секунди, когато внезапно се разпаднало на парчета. Няколко минути по-късно ловецът чул силна експлозия, която разтресла земята доста осезаемо. Скоро последвал силен звук, като че ли торнадо преминава през гора. В същото време се появил силен вятър, който обаче внезапно изчезнал. Във въздуха се разнесла миризмата на сяра. Този инцидент нямало да направи голямо впечатление на Лумли, но фактът, че на следващия ден той открил на около две мили от мястото, където лагерувал, пътека, изсечена през гората. Тя се простирала на голямо разстояние, защото той не могъл да види нито едни от краищата й. На места на пътеката виждал огромни дървета, чиито стъбла били пречупени много близо до земята. Върховете на няколко хълма били като отсечени и земята била изорана на много места.

Следвайки следата, ловецът открива причината за тази разрушения - огромна скала, врязала се в склона на планината. Оглеждайки камъка, по-точно тази част от скалата, която можел да види, той забелязал че тя е разделена на отделения, в които имало странни йероглифи или нещо подобно на йероглифи. Освен това Лумни намерил парчета стъкло, а на места по скалата открил петна, които изглеждали като оставени от някаква течност. Лумни е сигурен, че йероглифите са дело на хора.

Скалата, която видял Лумни е часто от метеор, който бил забелязан в този район през септември. От град Ливенорт е наблюдавано как метеорът се разпада на части или експлоадира.

Остава въпросът откъде са се взели странните йероглифи на този метеор от космоса.
Свързани връзки
#Повече за Близки срещи
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел
- Страницата е генерирана за 0.09 Секунди -