FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюБлизки срещи : Цилиндрично НЛО в Калама - Чили - 2002
Публикувано от Geo на 2005/7/20 23:29:31 (3931 прочита )

Цилиндрично НЛО в Калама - Чили - 2002

На 16 януари, 2002, жителите в район Ел Лоа, забелязали странен светещ цилиндричен обект на известно разстояние от Калама, град в Северно Чили, в който стават много инциденти с НЛО, а също и с неизвестния звяр Чупакапабра.

Според показанията на очевидците, разстоянието не позволявало да се забележат други характеристики на обекта. Това не твърдо НЛО, но е показателно, че радара на летището в Антофагаста, най-близкия голям град, не е засякъл никакъв летящ обект в района по времето, посочено от очевидците.На 16 януари, 2002, жителите в район Ел Лоа, забелязали странен светещ цилиндричен обект на известно разстояние от Калама, град в Северно Чили, в който стават много инциденти с НЛО, а също и с неизвестния звяр Чупакапабра.

Според показанията на очевидците, разстоянието не позволявало да се забележат други характеристики на обекта. Това не твърдо НЛО, но е показателно, че радара на летището в Антофагаста, най-близкия голям град, не е засякъл никакъв летящ обект в района по времето, посочено от очевидците.
Свързани връзки
#Повече за Близки срещи
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел
- Страницата е генерирана за 0.1 Секунди -