FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюБлизки срещи : Редица наблюдения на НЛО в Мексико - 2002
Публикувано от Geo на 2005/7/20 23:22:10 (2601 прочита )

Редица наблюдения на НЛО в Мексико - 2002

Следващите събития стават в мексиканския щат Морельос, като повечето от събитията са около град Гуернавача...В неделя, на 13 януари, 2002, сферично НЛО с огромни размери е видяно от повече от дузина очевидци над болница в град Гуернавача. НЛО-то се движело на малка височина. След известно време обектът станал прозрачен, а след това съвсем изчезнал.

Същата вечер, около полунощ, две светещи сфери са забелязани от десетина очевидци в колонията Санта Роса Хочиак, малко село в пустинята Лас Леонес, разположена на югозапад от Мексико Сити. Двата странни обекта излъчвали силна светлина и кръжали на ниска височина над група дървета, излъчвайки вибрации, от които затреперали прозорците на няколко къщи в района. След това се разразила гръмотевична буря, която обхванала цялата пустинна долина.

На 14 януари 2002 година, в 8 часа сутринта, тръбовидно НЛО е забелязано от петима свидетели в Ауско, на юг от Мекско Сити. Те описват как цилиндричното, метално НЛО се носело над планините около Ауско.

Следващото НЛО се появява в 3:30 на 14 януари, 2002, и има дисковидна форма с купол на върха. То е видяно от служители на международното летище в Мексико Сити. Свидетелите описват странен метален обект в небето над столицата.
Свързани връзки
#Повече за Близки срещи
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

Посетител Re: Редица наблюдения на НЛО в Мексико - 2002
спасибо. мозги встали на место
»2011/11/19 23:33
- Страницата е генерирана за 0.04 Секунди -