FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюВажно: прочетете тази статия относно достоверността на материала отдолу!
Близки срещи : Идваме от Орион
Публикувано от Geo на 2005/7/20 23:11:42 (5173 прочита )

Идваме от Орион

Следващите събития се разиграват в късния следобед на 7 август 1965 година във Венесуела. Както и много други, така и тази среща щяла да остане дълго време неразгласена, защото участниците принадлежат към кръга на знатните хора в страната си и се опасяват да не нарекат историята смешна или неправоподобна.

Става въпрос за трима души - гинеколог и двама собственици на предприятие, произвеждащо юбилейни подаръци от злато и сребро. През този ден те разглеждали конезавода на техен приятел, разположен на около 50 километра от столицата Каракас.

Когато около четири часа разговаряли за капиталовложения, породисти коне и прелестите на околния пейзаж, вниманието им изведнъж е приковано от светлинен лъч в небето. После този лъч се превърнал в сфера, която видимо нараствала и бавно се снижавала, насочвайки се право към тримата. В първия момент си помислили че е хеликоптер, но не чували никакъв звук. Когато обектът спрял на около 100 метриа над главине им, те видели, че това е огромен диск с тъмно петно върху долната си страна, излъчващ ослепителна бяла светлина. Все още не се чувал никакъв звук като се изключи едно слабо, едва доловимо бръмчене. Обзет от страх най-младият се опитал да побегне, лекарят обаче го хванал за ръката и му казал: "Не бягайте, човече! По-добре да останем тук и да видим какво ще стане!" Сега вече обектът се снижил на метър и половина над земята на около 30 метра от тях. Изведнъж от долната страна на летателния апарат просветнал широк светлинен лъч, който докоснал земята и тримата видели как по него слизат две същества, високи около два метра. Светлите им коси стигали до раменете. Носели металически просветващи комбинезони без шевове. Вцепенени от ужас хората наблюдавали как двете същества се насочват към тях. След като спрели на около три метра от тях и тримата едновременно чули думите: "Не се плашете, успокойте се!"

Странното било това, че въпросните същества нито променяли положението на неподвижните си устни, нито движели друга част от главите си - или, както се изразил единият от хората, чували ги с мозъците си. На смущението им отвърнали с думите: "Говорим пряко с вас!" Тогава разбрали, че съществата разговарят по телепатичен път с тях.

По-бързо от двамата индустриалци, които продължавали да стоят като приковани, се овладял лекарят. Той им задал въпроси, отговорите на които тримата чевали директно в главите си.

- "Кои сте вие? Откъде идвате? Какво търсите тук?

- Идваме от Орион. Изпълняваме мирна мисия. Изучаваме човешката психика за да се приспособим към нея.

- Можете ли да кажете как се задвижват вашите летящи чинии.

- Не притежаваме летящи чинии. Това са летателни апарати, задвижвани от антигравитация. Те се движат с помощта на концентрирана слънчева енергия, произвеждаща огромна магнетична сила - отговорили пръшълците с известно раздразнение.

- Превъзмогнали сте гравитацията?

- Естествено.

- Кой управлява вашите кораби?

- Част от тях се управляват от Еспацитотелмес, други от Меканисотелес.

- Какво означават тези имена?

- Това са същества от космическото пространство, но същевременно и роботи.

- Обитателите на всички планети приличат ли си?

- Не. Има същества с определена материална форма. Ние, съществата с такава форма, си приличаме повече, отколкото безформените, които са високи не повече от метър и живеят далеч от тук, в края на Голямата мечка.

- Имате ли бази тук, на Земята?

- Всяка планета, изпращаща експедиция до Земята, поддържа най-малко един космически кораб с големината на половин луна, който е разположен зад Марс. Това е и причината да се виждат толкова много наши летателни апарати сега, когато Марс е в близост до Земята.

- Някои от вас живеят ли вече сред нас?

- Да, повече от два милиона.

- Започнахте ли вече расово смешение с нас?

- Не. Но обсъждаме една възможност, която ще доведе до появата на съвсем нова раса.

- Взимали ли сте вече с вас хора от Земята?

- Не, досега сме взимали само животни. Държим ги на една планета, която вие не познавате. Там се намира най-голямата зоологическа градина с животни, които не познавате.

- Какво ядете? С какво се препитавате?

- Със синтетични храни.

- Как гледате на нашите космичски полети?

- Примитивни са.

- Притежавате ли мощни оръжия?

- Да. Притежаваме лъчев компресор, който с един изстрел би могъл да разруши Луната.

- Носите ли със себе си тези оръжия?

- Не. Повтаряме: идваме с мир. Обаче носим със себе си малки портативни оръжия, които са достатъмно мощни, за да осуетят експлозия на плутониева бомба."

Лекарят и двамата индустриалци споделили още, че чули и следните изречения:

" Ние на Земята преживяваме стадий на развитие, отдавна изминат от тях."

"Извън нашата галактика съществува "живот на контрастите"."

"На различни места на нашата планета ще оставят доказателства за тяхното преживяване."
Свързани връзки
#Повече за Близки срещи
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

Посетител Re: Идваме от Орион
Viarvam v sa6testvuvaneto na NLO, ama 4ak takiva
poodrobnosti otkade gi izrovihte? :-?
»2005/12/27 16:44
- Страницата е генерирана за 0.09 Секунди -