FenomeniBG.com :: световни мистерии, феномени, конспирации, научни загадки, нло, извънземни, алтернативна медицина
Главно менюБлизки срещи : НЛО в Йоркшир - 2002
Публикувано от Geo на 2005/7/20 22:20:26 (2398 прочита )

НЛО в Йоркшир - 2002

Петер М. и неговото семейство живеят в село на юг от Южен Станли, близо до Харогейт, Северен Йоркшир, Англия. На 18 януари 2002, те вече си били легнали, когато в 12:30 вниманието им било привлечено от това, което първоначално взели за много ярка звезда на югоизток. След като я наблюдават няколко минути, те забелязват, че звездата се движи бавно и пулсира...Петер М. и неговото семейство живеят в село на юг от Южен Станли, близо до Харогейт, Северен Йоркшир, Англия. На 18 януари 2002, те вече си били легнали, когато в 12:30 вниманието им било привлечено от това, което първоначално взели за много ярка звезда на югоизток. След като я наблюдават няколко минути, те забелязват, че звездата се движи бавно и пулсира.

"Аз слязох долу да си взема бинокъла. През него видях нещо, което ми е трудно да опиша. Изглеждаше като тълга тръба от свързани пръстени в различни цветове, която се свива и разширява по дължина. След малко тя става една линия от къси линии в различни цветове, които изглеждат "закачени" на едно място. "Линията" след това започва да образува различни фигури с фантастична скорост. Освен, че се движела на зиг-заг и нагоре-надолу, тя също образувала овали и къргове, а накрая, вярвате или не, формата на сърце."

Очевидецът Петер М. казва още: "Трябва да е било доста далече, защото като го гледах без бинокъла изглеждаше като голяма светлина. Освен това докато го наблюдавах не се наложи да местя бинокъла за да продължа да го виждам. Аз продължих да наблюдавам обекта близо час, докато той бавно се местеше, но оставаше в полезрението ми."

"Отново наблюдавах обекта обекта в 12:30 на обяд тази сутрин, 19 януари, 2002. Обектът беше същия и беше на приблизитлно същото място, въпреки че не можах да различа тръбовидната форма, която наблюдавах през нощта."

По-късно забелязах няколко подобни светлини на различни места на небето около къщата ми, а докато ги наблюдавах, те правеха абсолютно същите движения, както първия обект. Някои не бяха толкова светли, очевидно са се намирали на по-голяма дистанция. Видях един обект на изток от къщата ми, който изглеждаше голям колкото първото НЛО. Те изглеждаха повече или по-малко статични в небето, като движенията с които оформяха различните фигури."
Свързани връзки
#Повече за Близки срещи
#Статии от Geo
Версия за принтиране   Изпрати тази статии на приятел

Посетител Re: НЛО в Йоркшир - 2002
спасибо. мозги встали на место
»2011/11/19 22:32
- Страницата е генерирана за 0.04 Секунди -